Knopers7 Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Może ktoś coś powiedzieć o tej grze ? Przyznam się bez bicia, że nie grałem w to jeszcze, nie za bardzo ściągam piraty, opłaca się kupić to ? Mam Bad Company 2 - i to wygrałem dużoo godzien i nadal gram Ew. coś multiplayer do polecenia ? Combat ArmsBattledield Bad Company 2Settlers 3 i teraz Settler onlineWarcraftMuOnlineWorld of Tanks W to gram najwięcej Edytowane 5 Września 2012 przez Knopers7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 battlefield 3 jest jak najbardziej OK jeśli chodzi o gre multi, tak jak Call of Duty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 5 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Call of Duty grałem chwilę na Garena Więc zakupię sobie cd-keya do BF3, coś innego może znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ja gram cały czas w call of duty 4 MW NAJ NAJ NAJ lepsza teraz kosztuje grosze (49)złgra ma klimat i nie jest PRZEPASIONA..... nie kubuj cal of duty black oups..... DNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 5 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Black Ops 2 chciałem CoD4 na Garenie grałem właśnie, potem ten Bad Company mi przysłonił świat gier na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 BF 2 BC z polskim dubbingiem wypas na singlu ale tak jak snake pisze, CoD 4 to księga rodzaju w multiplayerze , pozycja obowiązkowaile godzin w niej spędziłem w czasach szkoły średniej, LAN party było co weekend i CoD 4 to była pozycja obowiązkowataki cs schodził na dalszy plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 5 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 w cs'a to grałem 100h w całym moim życiu W kafejkach jeszcze, ale chodziło się na medala albo battlefield 1942 i obowiązkowo Muonline global To Coda też kupię sam key Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 6 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 BF3 najlepsza gierka ale multiplayer, inna opcja nie wchodzi w grę Grając w singla to zabawa na cały dzień na najwyższym poziomie. Grafa powalająca szczególnie ustawiona na ultra wysoką. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 6 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Na ultra może odpalę, chociaż nie wiem czy mi procesor wydoli Tak w ogóle napiszę co mam, wypowie się ktoś kto ma ewentualnie podobny sprzęt Ram : 8GBProcesor :AMD Athlon II x3 455 - skręciłem go do 3.7 GhzKarta Graficzna : Zotac GTX480 Procesor do wymiany ewidentnie, ale jeszcze daję radę, czy BF3 na ultra pójdzie ? płynnie oczywiście Edytowane 6 Września 2012 przez Knopers7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 12 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Knopers ja gram na ultra wysokich i się nie tnie a moja maszynka procesor - AMD Athlon ™ II X4 640 Processor 3.00 GHz RAM - 4 GBkarta graficzna - NVIDIA GeForce GTX 460 SE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 12 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 world of warcraft gralem sporo...(patrz sygnaturka xd)teraz odpalalem lola,ale za cukierkowe i za bardzo 2d.world of tanks,pare godzin gralem,ale w zasadzie nic specjalnego.bylem maly to gralem we Flyffa. teraz to w sumie 2/3 h w tyg w WoWa,z1,5 h /dzien ogam,BF bad company 2, left 4 dead 2 codziennie 1 kampaniebi czasem CS czy cus. jesli chodzi o BF3,system walki jest praktycznie identtczny jak w bad company..grafika imho slabo zoptymalizowana wzgledem crysisa 2 czy Bulletstorma.jednak jeslivnie spadna Ci fps ponizej 30 na ultra,spokojnie dostarczy Ci wielu godzin frajdy moj komp 2 x 2,2 ghz intel, 4 GB ddr2 ram, geforce 9500gt 1 gb ddr2 128bit. a testuje czasem gry na Intel i5-2500k, 8 gb ddr3, radeon 7850, na dysku seagate sata 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 12 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Procek mam słabszy od ciebie Catalyst, ale jak idzie ci na ultra to mi też pójdzie, może dam radę podkręcić go jeszcze i napięciem się pobawić Bad Company 2 też gram praktycznie cały czas, Wota i L4D 1 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi