Knopers7 Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Ostatnio braciak podesłał mi kilka linków, może ktoś zna jeszcze podobne utworki do tych ? nawet mi się spodobał Dubstep, a zapoczątkował to SKRILLEX Edytowane 5 Września 2012 przez Knopers7 Cytuj
Paco Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2012 ukf dubstep mix - augustskrillex & Korn - get upguess i got my swagger back16bit frzr9000 kumpel ma tego cały dyskzawsze mi to wciskaniektóre da sie słuchać Cytuj
Knopers7 Napisano 5 Września 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Września 2012 No coś jak skrillex, to co wysłałem da się słuchać Reszta to ciężko Cytuj
DarkPassenger Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2012 Ten sam zespół, piosenka Rock N' Rollz takich popularniejszych to jeszcze Blue Foundation - Eyes on fire (Zeds Dead Remix)Damian Marley - It was written ( dubstep remix )na yt masz cały kanał o nazwieUKF DUBSTEP , tam jest niezła sieka generalnie nie polecam tylko nowej płyty Pezeta bo to się pod dubstep zalicza Knopers7 dodał reakcję 1 Cytuj
Knopers7 Napisano 5 Września 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Września 2012 Zaraz sobie coś wyszukam tam, dzięki wielkie za fatygę + Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi