hhsnake0 Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 oficjalnie napiszę tutaj Chętnie wpłacę tą kwotę ale pod koniec tygodnia. Albo na początku przyszłego.Chyba, że znajdzie się ktoś kto wpłaci to wcześniej to nie będę robił problemów aby ten ktoś dostał to konto.Jeśli nie zgłosi się nikt to konto max do poniedziałku jest MOJE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 W0lfmark bedzie niedlugo i chwalil mi sie ze wygral aukcje i tym kontem w ogole, ale poczekaj desux wroci zapare dni prawdopodobnie, maproblemy zdrowotne. Zapytam sie go zaraz smsem czy przeleje ta kase i napisze CI tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 W0lfmark bedzie niedlugo i chwalil mi sie ze wygral aukcje i tym kontem w ogole, ale poczekaj desux wroci zapare dni prawdopodobnie, maproblemy zdrowotne. Zapytam sie go zaraz smsem czy przeleje ta kase i napisze CI tu.Skoro tak stawiana jest sytuacja poczekam, jednak nie później niż hhsnake0 wyrazi chęć przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Konto wolfmark zbanowane za wielokrotne multi z donbamboss virtual widzę też kolega Don. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dobra ja mu sms napisalem, jak mi odpisze to dam znac co przekazal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Virtualny to donbamboss , pisał do mnie na PW jako on z tego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 W0lfmark to brat mojej Żony a że czesto bywa to sie logowal umnie . Kase za konto przeleje bo chce on to konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 ma czas do poniedziałku do 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 ma czas do poniedziałku do 13 j/w, dłużej czekać nie będziemy, a tak właściwie to kto inny na te pieniądze czeka, nam się nie spieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 24 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ehhh wyleciało mi z głowy.Jutro deusx dostaniesz potwierdzenie wpłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No mam nadzieję, że się ktoś zdecydował ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 25 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 W tej chwili wysłałem deusowi potwierdzenie wpłaty 300zł na konto fundacji.Jako, że jest tam sporo danych osobowych ( moich ) tylko deusx dostał to potwierdzenie.Szkoda, że ta licytacja nie była gorętsza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 25 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 No co zrobic moglo byc lepiej .... hhsnake0 zycze milej zabawy , i nie daj sie zlapac .... he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszMROK Napisano 4 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 sam zbieram kase na nieTo weź się do pracy to będzie Cię stać biedaku //warn za spam.MiG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 To weź się do pracy to będzie Cię stać biedaku Kolego takie wpisy możesz sobie darować.Ugryź się w język a nie piszesz takie pierdoły.Dla mnie osoby piszące coś w tym stylu są dnem społecznym, więc poczuj się jak byś w nim był Alwego, kamillu12, DarkPassenger i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) To weź się do pracy to będzie Cię stać biedaku snake nie ma co się denerwowac Tomaszek biedny umie tylko krzyczec a pokazac nic nie potrafi Popatrz na jego reputacje co do ciebie tomaszku malutki , uwierz mi ze majac 18 lat w gry internetowe wrzuciłem tyle kasy ile ty dzieciątko niby 34 letnie zarobiłes w zyciu Więc proszę nie odzywaj sie niepotrzebnie bo tylko poziom tego forum obniżasz Ps. Deus zamknij temat bo konto kupione kaska przelana wiec niepotrzebny spam Edytowane 5 Października 2012 przez Revenge ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Misiu kolorowy ( TomaszMROK ) to dlaczego nie brales udzialu w licytacji????? teraz kłapiesz mo......ą ....Mogles byc taki madry jak byla prowadzona licytacja ..... zalosny jestes ...... hhsnake0 dla mnie jestes GOŚCIEM Dex zamknij temat ... //temat zamykam.MiG Edytowane 5 Października 2012 przez MiG Thrill_Seeker dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi