kubulus Napisano 1 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2012 Co prawda nie przywitałem się, za co mi głupio, teraz jednak może powiem coś o sobie gdy się żegnam.Otóż na imię mi Kuba mam 18 lat.Mieszkam na Mazurach w małym miasteczku Orzysz. Interesuje się muzyką (gram na gitarze elektrycznej), motoryzacją i medycyną. W OGame gram już od kilku ładnych lat, tutaj zacząłem w kwietniu a kończę dziś, jaki powód? Powodem jest szkoła, brak czasu na latanie flotą trzeba się ostro do roboty wziąść aby zapewnić sobie godną przyszłość Bardzo żałuję, że od Was odchodzę, bo jesteście na prawdę w porządku, postaram się jak najczęściej wchodzić na SB Chciałbym podziękować za grę wszystkim znajomym w szczególności spreitzowi, Zdzisiowi, Wujkowi oraz sojuszowi Nietykalni.Jeśli chodzi o konto to przekazuje je własnie sojuszowi, mam nadzieje, że dostanie je osoba która nie da się nikomu złapać podobnie jak ja Być może wrócę kiedyś do Was gdy będę miał więcej czasu )Do zobaczenia !! spieriz dodał reakcję 1 Cytuj
zdzisLG Napisano 1 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2012 Trzymaj sie i nie daj sie.. Dzięki za wspólna grę i mam nadzieję ,ze jak piszesz tak zrobisz ...czyli wrócisz do nas Powodzenia w nauce...ale nie przesadzaj bo to nie zdrowo... Cytuj
bullshit Napisano 1 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2012 Powodzenia szojuszniku w realu Cytuj
spieriz Napisano 1 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2012 miło, że o mnie wspomniałeś (o przekręcenie nicku się nie przyczepie bo dużo osób przekręca )również dziękuję za grę, wróć kiedyś znowu Cytuj
chada Napisano 1 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2012 no powodzenia w realu w orzyszu bywalem mam tam rodzinke fajne miasteczko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi