KarolRadom Napisano 30 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Część moich roślinek została już przeniesiona do piwnicy, gdzie rozpoczęła zimowanie Widzę, że Wasze Capensisy dobrze sobie radzą, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 1 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ostatnio mało słońca mam :/ musze coś do naświetlania kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 16 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Jak tam Wasze potworki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 18 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jak tam Wasze potworki ? miałem dawać systematycznie fotki ale życie jest takie że ciągle się za czymś goni w weekend dam fotki moich łobuziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 .....zaraziłem sięOczekuje na przesyłke z nasionkami pięciu gatunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 w weekend dam fotki moich łobuziaków czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Ja dziś zakupiłem 2 odmiany rośiczki prylądkowej i jeden inny gatunek Drosera oblanceolataMoje maleństwo właśnie sobie obiad upolowało http://www.occur.pl/images/0245c46c/525f9647/f332b190ed.JPG Edytowane 21 Października 2012 przez Drwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 29 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 A powiecie mi czym najlepiej doświetlać w zime te nasze potworki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 29 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 moje łobuzy nie rosną tak jak Twoje.....nie wiem czemu ale nadal mam kurduple... Ty przesadziłeś już swoje? bo tylko 1 sztuka na zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 29 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 no 2 sztuki mam już w nowych doniczkach.A moje rosną te co karmione były.Ale jaką lampą je doświetlać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 29 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Ja normalną lampką taką jak na biurko do czytania się ma Ja nie mam czym ich karmić ani muchy ani komara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 29 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Niby czytałem, że najlepsze się swietlówki o barwie około 8000k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 najlepsze są lampy sodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Jak tam Wasze szkraby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 24 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Ja nie mam czym ich karmić ani muchy ani komara A jakiegoś mola ubraniowego, spożywczego lub książkowego nie znajdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja już coś takiego mam http://www.picshot.pl/pthumbs/small/274919/DSC00091c.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 17 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 u mnie też nieźle zapraszam tu: http://forum.ogam.online/topic/13216-moja-mala-plantacja/#entry97732można tam znaleźć film mojej małej plantacji A Tobie hhsnake0 jak tam idzie z roślinkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 odkopię temat. Tak już moje wyglądająhttp://img820.imageshack.us/img820/4615/dsc00739fb.jpgUploaded with ImageShack.us M a t h a r - Warning^.-^ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Też odkopię Moje wyglądają teraz tak: No, mam jeszcze kilka na zewnątrz: Dodatkowo posadziłem 60 mucholi PSDzięki snake, za zarażenie mnie tym hobby Pokaż co tam u Ciebie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi