Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam. Czy ktoś z was drodzy użytkownicy pyka tutaj w LoL'a? Jeśli tak wpisujcie się poniżej, bowiem rodzi mi się chory pomysł zoorganizowania turnieju aczkolwiek nie wiem czy w ogole jest sens zakladac temat jesli znajde tylko 5-7 osob które grają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Dodam, iż my już sobie pykamy razem w "teamie" ja, Zbój, Tasiek, no i Skuzi od czasu do czasu Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Anon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AL-JA5eeRA Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Tez troche gralem ale do turnieju przydaloby sie wiecej osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nie wiem czy na 100% będę, ale mógłbym zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djziomek Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Też w to pykam Jak co pisać, micro i skype posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NotEnough Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Tez pykam , ale jeszcze jakbyście powiedzieli na jakim serwie byloby fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Eu N-west Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Czyli mamy 8 osób Proponujecie 3v3 czy 5v5? W sumie gdyby było ~15 osób to można zrobić 3v3 po 5 teamów (walka każdy z każdym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 dokładnie, taki mam cel mniej więcej, więc jeszcze sie wstrzymam na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozzaq Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 tez gram razem z Andym west ofc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłaszam się ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 28 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Kombinujemy coś w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Odświeżę temat. Czy w tym czasie wśród użytkowników forum jest jakiś aktywny gracz lola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 JA gram od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NotEnough Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja rownież , z ta różnicą , że niedawno sie przeniosłem na "Nasz" serwer , Eune Nordic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 To właśnie na tym gramy, różnicy nie ma. Mam nick peciosław, możecie składać zapro i coś sie zagra. Tylko jak ze mną ktoś chce zagrać to musi się liczyć z flamem na tsie, bo za głupie zagrania potrafię się zdenerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Do powyższego postu: Ps. Lubi strzelać fochy jak coś dobitnie zwalicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ostatnie słowo mi nie pasuje. To pecio zawsze robi głupie błędy i zwala winę na innych, noob. Haha. Dlatego wybrałem grę na jungli, żeby nigdy, przenigdy nie być z nim na linii - pozdrawiam @Topic:No to kiedy gramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NotEnough Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Naprawde ? IV Gold , 1200 winów , Chyba jeszcze za krótko w to gram , żebym mogł z wami grać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 1 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ale na goldzie tylko ja z nich jestem. Oni na brązie siedzą. Nie masz co się czaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Jestem zmuszony napisać post pod postem, jeśli można prosiłbym o połączenie z dzisiejszą datą.Każdy kto gra w lola dostrzeże niebywały potencjał pewnego middle lanera. http://www.twitch.tv/ddnon3/b/430458616Wiem, że trwa to kilka godzin, ale chcę pokazać tylko 2:55:00 - 2:55:50. Mistrzowskie wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3athHunt3r Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja i OkurW tez pykamy jak cos i jak najbardziej zainteresowani jakims turniejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 to ja powiem tak: wlasnie to pobieram, obczaje samouczek jakis, i jak bede mial pytania to sie do was zglosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No ja gram Gold V Jak sie ogarnie parę osóbek to też popykam jakiś turniej czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Turniej rozumiem 5v5 ? Będę mógł jedną ze swoich drużyn wystawić. A jak 1v1 to troche lipnie będzie, każda postać dobra na inną. Chyba, że będziemy grali takimi samymi postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi