hhsnake0 Napisano 28 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jeeeeeest właśnie dostałem paczkę :hura: :hura: wracam do domu z roboty o 18 i zaczynam sadzić kurde paczka dobre 6 kilo ma dziś pierwsze fotki wstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 28 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 a moje juz 4 listek tworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Drwal zapodaj zdjęcie Nie masz problemu z ziemiórkami?? Siewką mogą one zaszkodzić Dla dorossłych osobników ziemiórka to przysmak ale dla młodzików zagrożenie... http://republika.pl/bonsai_sprzedaz/Ziemiorka_1.jpg Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez KarolRadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Zaciekawiliście mnie tymi roslinkami i w zeszłym tygodniu zamówiłem nasionka i tez postanowilem sprobowac cos wyhodowac. W zeszły czwartek nasionka trafily do donieczek i ku mojemu zdziwieniu zauważylem dziś dwie pierwsze roslinki. Czy to wogole mozliwe zeby po tak krótkim czasie cos wyroslo?? (w instrukcji przyblizony czas kielkowania oszacowany byl na 12-18 dni). Może zamiast roslinek zaczyna mi kiełkowac jakies zielsko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 5 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Mi najwcześnie Capensisy wyrosły po 10 dniach od wysiania Dopóki nie zobacze jak wygląda to co Ci wykiełkowało, nie będę w stanie stwierdzić czy to chwasty czy może siewki się pokazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Karol jak na razie te roślinki co wzeszły to rosną ladnie i żadna nie padła a do teraz nawet mi się nowe wyłaniają Edytowane 5 Września 2012 przez Drwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Dopóki nie zobacze jak wygląda to co Ci wykiełkowało, nie będę w stanie stwierdzić czy to chwasty czy może siewki się pokazały Zrobiłem zdjęcia telefonem komórkowym. Moze nie sa najlepszej jakosci, ale cos widac. Mam nadzieje ze to wystarczy zeby stwierdzic co kiełkuje. Byc moze do jutra pojawi sie tego wiecej. Edytowane 5 Września 2012 przez kufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 8 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Czy coś się stanie, jeżeli rosiczka nie będzie miała robali przez całą zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 8 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Czy coś się stanie, jeżeli rosiczka nie będzie miała robali przez całą zimę? Nic się nie stanie Będzie jedynie wolniej rosła Zrobiłem zdjęcia telefonem komórkowym. Moze nie sa najlepszej jakosci, ale cos widac. Mam nadzieje ze to wystarczy zeby stwierdzic co kiełkuje. Byc moze do jutra pojawi sie tego wiecej. Na tych zdjęciach nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi