marshall Napisano 21 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 na universum 5 mam : Pozostała nadwyżka surowców: 513.665.366.850.000 zadania z Ekonomia i infrastruktura zrobione wszystkie co daje bardzo duzo deu + inne za dodatkowe 150 kkkk deu na oko wg tego za stare zadania powinienem dostac ponad 1 kkkkk deu a napewno wtedy tam takiej nagrody nie było. podobnie mam na u4 i z tego co widze ten bład tez jest na u6.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Problem może dotyczyć kilku użytkowników, a na pewno nie dotyczy on u6, bo tam nikt starych zadań nie ukończył lub nie był na końcu.Podałbyś nick na tym u5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 21 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Nie widzę marshalla więc za niego napiszę - wujeksamozlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 udostepnij stara liste zadan i nagrody na u6 mialem najwiecej zadan zrobionych, i zapewne teraz jestem najmocniej w plecy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 22 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 to może ja też miałem zbyt dużą nadwyżkę na uni 2 bo teraz po wykonaniu kilku zadań mam 493.665.366.850.000 a wcześniej miałem coś ponad 536.000.000.000.000 to trochę za dużo chyba było czy faktycznie tyle surki mogłem uzyskać ?? nick na uni 2: Brodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 22 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Nie sądzę by ktokolwiek miał tyle nadwyżki, też miałem grubo ponad 500 co jest nie możliwe, bo wcześniej tyle nie miałem.. to się wzięło znikąd, a jakby było od początku to by mi nagród wcześniej nie przyznawało wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Nie sądzę by ktokolwiek miał tyle nadwyżki, też miałem grubo ponad 500 co jest nie możliwe, bo wcześniej tyle nie miałem.. to się wzięło znikąd, a jakby było od początku to by mi nagród wcześniej nie przyznawało wcześniej.Wcześniej czy przyznawało, bo nie miałeś w ogóle nadwyżki, potem zostało to poprawione i teraz ją odrabiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To wychodzi, że jakbym wcześniej wyklikał wszystkie zadania to ominąłem nadwyżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Deus napewno masz gdzies liste starych zadan i nagrody do nich , wiec czemu nam jej nie pokazesz : ) ? ja dalej uwazam ze jest bład.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Listę zadań podawałem, podam jeszcze raz:do wglądu w grze: http://uniNUMER_UNI.ogam.online/index.php?page=missionlisted&sin=IDENTYFIKATOR_SESJITekstowo z linku: http://ogam.online/mission_listed.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) no to wg tej listy na u6 ze starych zadan zarobilem około 70 kkkk deu wiec z kad wyszło te 150 kkkk nadwyzki u mnie ? ( albo i wiecej ) bo ja nie rozumiem tego własnie... Edit // no i wracajac tez do starych uni, maks nagrod za stare zadania to 550 kkkk deuwiec z kad tam nadwyzka 2 x wieksza niz nagroda ? Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 No tak na to patrze to w sumie nie powinienem mieć ponad 540 bln dexu do oddania bo z jakiej paki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Zaznaczam, że policzyło nam o jedno zadanie więcej, więc trzeba sobie o jedno więcej do nadwyżki doliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Zaznaczam, że policzyło nam o jedno zadanie więcej, więc trzeba sobie o jedno więcej do nadwyżki doliczyć. Deus to ja jeszcze policze na u6 dokladnie jak bede w domu ale na u5 nastepne zadanie to zadania w ktorej nagroda jest tryt wiec nie mogło tego policzyc deu... a moze w starych zadaniach nagroda w metalu byla liczona jako deuter ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 marsz raczej an pewno bo na poczatku mialem brak no prawie 600 bln dykty i nie wiem jakim dziadem no ale trudno 3/4 juz prawie odrobione i teraz moge sie poczucu ze mnie wydymano na kope dykty za zadania? jesli tak to dzieki ogam team za kolejnego wałka w surówke i ogolnie rozwoj konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) po mojemu na u6 wciało mi jakies 40 kkkk deu z nagrod ... i po drugie na starych zadaniach stanełem na : 50 250.000.000.000.000 0 0 Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu wydobycie dzienne 3.000.000.000.000. nie zaliczyłem tego zadania , ale nagrode mi zjadło...62 kkkk deu...jest to bez sensu...gdybym wiedział od poczatku ze bedzie tak to liczone, to bym nie robił tych starych zadan.... Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 It's not a bug, it's a future! /// Przypominam, że na forum piszemy w języku polskim + spam.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 po mojemu na u6 wciało mi jakies 40 kkkk deu z nagrod ... i po drugie na starych zadaniach stanełem na : 50 250.000.000.000.000 0 0 Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu wydobycie dzienne 3.000.000.000.000. nie zaliczyłem tego zadania , ale nagrode mi zjadło...62 kkkk deu...jest to bez sensu...gdybym wiedział od poczatku ze bedzie tak to liczone, to bym nie robił tych starych zadan.... Z tych zadań będziesz miał o xxxx więcej surowców, a marudzisz, że jedno zadanie więcej Ci policzyło (i nie tylko Ci, tylko każdemu). Trudno, teraz będziemy robić back-up całej gry, z powody paru surowców ? Zadania to nie jest element gry, a jej dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 nic by sie nie stało jak bys zwrocił mi za te zadanie....nikt nie doszedł az do tego momentu to ludzie nie narzekajatez bym nie narzekał jak by to było 3-4 kkkkale nie 62 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi