ciemek1700 Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 witam chciałem zkolonizować kolejną planete i wyskoczył mi komunikat zaznaczony na czerwono "brak kolonizatorów" o co chodzi i jak mam zkolonizowac następną planete /// Zły dział. Przeniesiono.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 A jesteś na planecie gdzie masz wybudowane kolonizatory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciemek1700 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 tak mam statki kolonizacyjne a komunikat nadal się wyświetla. co robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Zamiast z galaktyki, wyslij ręcznie z zakładki flota. Wpisz koordy ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi