WujekSamoZło Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim nie udało mi się przedstawić na początku gry to chociaż kończąc parę słów o sobie: Imię: KarolWiek: 28latZnak zodiaku: Baran- stąd moja upartość w dążeniu do celu Pasja: alkoholik hoobbysta Rodzina: jedna żona dwoje dzieci Nałóg: od dziś już brak do dziś ogam Czego nie toleruje: kłamstwa chamstwa niepunktualności i niesłowności Co robię w życiu: wstaje wcześnie i oddaje się pogoni za lepszym jutrem. Praca: własna firma Przyjaźń - na zawsze i w każdej sytuacji Sport: piłka ręczna Cel w życiu: piękny domek w ciepłym kraju mały basenik i z rodzinką na leżakach. Co mi daje satysfakcje: możliwość pomagania innym. Pieniądze : są środkiem do realizowania marzeń, raz się je ma raz się je pożycza Słowo: jest świętością Gra: odskocznia od realnej czasem ciężkiej rzeczywistości Problemy: trzeba brać na klatę Muzyka: wszystko obleci ale Polski Klasyczny Rock i troszkę blusiku Motto w grze: nie ma flot nieuchwytnych i każda jest do zezłomowania. Co bym chciał zrobić w życiu: nurkować z rekinami, zdobyć Mont Everest, zdobyć biegun północny, złowić merlina, oblecieć świat balonem, wiedzieć Azję i Amerykę południową Dziękuje wszystkim za wspólną grę, grać z wami było przyjemnością. Pozdrawiam Wujeksamozlo Anon dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cześć Wujek, kojarze Cię z czasów mojej gry. Skoro już kończysz wypadałoby pożegnać, albo po prostu - do zobaczenia, hehe odpocznij i wracaj, brak tu "emerytów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 No to wujek tydzien urlopu i wrocisz : ) a tak wogole to myslalem ze z Ciebie stary pierdziel jest cos ponad 40 lat a te 28 ? zonk to raptem 2 wiecej niz ja : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Patrze mamy podobna pasje tylko, ze sam siebie bardziej okreslam jako degustatora, nizeli alkoholika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Rodzina: jedna żona dwoje dzieci Zabawnie to zabrzmiało z tą żoną, tak, jak by były osoby które mają więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Dzięki za te nieprzespane noce,dzięki za świetną zabawę,dzięki za postawę i dzięki za grę.... Powiem szczerze , że będzie brakowało mi w podglądzie twoich 2 mld GS lecących niszczyć moje moony.. Zrobiłeś tu już chyba swoje więc odchodzisz z czystym sumieniem.. Trzymaj sie ciepło i powodzenia w realu...Dzięki jeszcze raz za wrażenia których zapewniłeś mi niemało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekSamoZło Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Zabawnie to zabrzmiało z tą żoną, tak, jak by były osoby które mają więcej Ano np mój przyjaciel Ayman ma 3 ale jest muzułmaninem Anon dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 No wujek szkoda szkoda Twoje podstawki ratowały mi skóre Dzięki za nie jak i za grę... Może mają racje chłopaki walnij sobie urlop i wtedy podejmij decyzję bo większego Zła już nie będzie na tym uni : Co do muzyki to masz duży ++++++++ za polski rock też go dużo słucham a nawet gram A jeżeli już na 100% odejdziesz to ze swojej strony życzę szczęścia i powodzenia w życiu i zrealizowania wielkich marzeń Mamy nadzieje że będziesz nas odwiedział na SB!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi