Astalabator Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Osiągnąłem wydobycie wymagane do zaliczenia zadania nr 40. Zadanie zostało uznane przez system za wykonane.Za wykonanie zadania NIE otrzymałem nagrody w postaci 75 bln deuteru.W związku z tym proszę o przyznanie mi 75 bln deuteru, ponieważ w chwili obecnej jestem stratny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisz podanie o zwrot na maila zgodnie z tym tematem http://forum.ogam.online/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Astalabator dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astalabator Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ok. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Potwierdzam błąd, za zadanie nr. 40 nie otrzymywaliśmy surowców. Proszę pisać podania o zwort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi