Revenge ツ Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam , deusx mogłbys sprawdzic czy dopisało mi surowce do banku za 39 lub 40 zadanie ? Bo wydaje mi się , że za któreś nie mam dopisanego . Jeśli mogłbys sprawdizc będę wdzięczny . Nick Zemsta Uni 4 Prosze nie komentowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaPuS Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Po co zakładasz temat nie lepiej było napisać PW.niż zaśmiecać forum?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie lepiej nauczys sie czytac i nie nabijac postów PISZE JAK BYK NIE KOMENTOWAC: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astalabator Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mam ten sam problem, szczegóły napisałem do deusa na pw.Policzyłem i wadliwe jest zadanie 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi