banan1994554 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam, wlasnie zrobilem pare zadan z dzaialu ekonomia i infrastruktura oraz technologiaSpecjalnie wlacilem all do banku, z zadan powinienem miec conajmniej 3kkk deutru lecz mam zaledwie 500kk ktore samo przyszlo.Czym jest to spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nie będziesz dostawał(a) nagród z wykonywanych zadań, dopóki bilans surowców nie zrówna się z otrzymanymi z poprzedniej wersji zadań surowcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan1994554 Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 aaa poto te liczby:D nie zaczailem odrazu sry mozna cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Miałem 7bln nadwyżki a zrobiłem zadań za 10bln a dalej pisze że jest 2 bln nadwyżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 zdaje mi sie ze neiktorych nie zalciza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Specjalnie wlacilem all do banku Surowce za zadania sa wplacane do bankuSurowce z obecnej wersji dostajesz do banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi