Nuke Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 "Zdobądź 200 punktów za badania." - mam 430 pkt za badania i nie chce mi go zaliczyć (u4), posiadam drugie konto na (u4) na którym zadanie zostało zaliczone bez problemu. Wychodzi cały czas "Oczekuje na wykonanie zadania 8." Nick z gry - Nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 U mnie zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Widocznie błąd. Próbowałeś się przelogować lub odświeżać? Hm, wszystko ok gdyby nie to:posiadam drugie konto na (u4) na którym zadanie zostało zaliczone bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Próbowałem się przelogować i odświeżać ale nic nie dało, dlaczego wszystko ok gdyby nie drugie konto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Multikonto-ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dlaczego wszystko ok gdyby nie drugie konto?? posiadam drugie konto na (u4) na którym zadanie zostało zaliczone bez problemu. §2 Konta 1. Każde konto jest własnością Administratora.2. Użytkownik może posiadać wyłącznie jedno konto na danym uniwersum.3. Jeden użytkownik może grać tylko na jednym koncie na danym uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Mi na testowym tez tego nie zaliczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Skrypt nie umiał dokładnie określić gracz / sojusz przez co stwarzał problem. Został poprawnie nakierowany i zadanie powinno się zaliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zadanie zaliczyło, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi