toy Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zaczęło mi już dodawać deuter bo banku, czyli poprzedni próg wynagrodzeń wyrównałem. Zadania z działu FLOTA ZDOBĄDŹ są odhaczane jako poprawnie wykonane ale nie dodaje mi surowców za to.Czy deuter za wykonanie tych zadań mi przepadnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nie stwierdzam, aby był błąd w pliku, może sumy nie są tak wysokie, aby przebić się przez próg, przez który przebijają się inne gałęzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 może sumy nie są tak wysokie, aby przebić się przez próg, przez który przebijają się inne gałęzie.jak mamy to rozumieć? każda gałąź musi osobno się przebić przez próg? bo ja tak to zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nie, tłumaczyłem to w osobnym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi