Zybi Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wykonałem zadania z dzialu ekologia tak aby bilans był na plus i jest na poważny plus wykonuje zadanie z działu flota i nie dostaje żadnych surowców do banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) następny... CZY - TA - MY U - WAŻ - NIE Nie będziesz dostawał(a) nagród z wykonywanych zadań, dopóki bilans surowców nie zrówna się z otrzymanymi z poprzedniej wersji zadań surowcami.Surowce z obecnej wersji dostajesz do banku. jestęś pewien że na + jesteś ? Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Tak bo z Ekologi wykonalem 30 zad a wczesniejszych zadan zrobilem pare a dokladnie bylem na zad z 10 atakami mozesz spr ze mam 6 wygranych walk (UNI 6NIck Sroka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) do zadania 30 zyski są bardzo małe, może jednak się nie wyrównało, spróbuj zrobić jeszcze kilka, a jeśli nie możesz to z innej gałęzi. Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 85350000 Dokładnie tyle masz jeszcze nadwyżki z poprzednich zadań. Będzie to widoczne niebawem, dla każdego z osobna pod zapisz się do zadań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jak sie nie zsumowalo jak dostalem juz ponad 6 bil dexu?? A bylem moze w plecy 100 mil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00_1 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wszystko działa, bynajmniej u mnie, tak ze pociśnij jeszcze zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 To dla czego za inne zad surka trafia do banku?? Widocznie zle to sumuje skoro za 30 zad dostaje sie 3,5kkkk dexu i jestem na minus a surowce trafiaja do banku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jak nagroda jest większa niż nadwyżka, to dostajemy już nagrodę. Czyli mamy nadwyżkę 1.000.000Robimy zadanie za 500.000 Zostaje nam nadwyżki 500.000 Następnie robimy zadanie za 1.000.000 i dostaniemy ten milion, a ta nadwyżka albo zostanie zmniejszona przez mniejsze nagrody albo już po prostu zostanie, to są praktycznie małe sumy, które nie mają wpływu na grę. A ty Zybi sam nie wiesz co zgłaszasz. Zamykam temat z zgłoszenie swoje napisz rzetelnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi