Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

5. Dodatkowy slot ekspedycji na 7 dni. Co najmniej raz znajdź na ekspedycji każdego oficera.

Zadanie wykonane ale nagrody brak - sloty mi się kończą 17.08 (Uni6).

Zadanie chyba robiłem, nim zaczeło wypłacać mi surówkę i może to stąd.

Napisano

Error był tylko w jeden gałęzi, która jest sporo oddalona od tej.

Albo nadal Ci wszystko nie działa, wtedy naciśnij "Zapisz się do zadań" albo robisz nie potrezbny zamęt.

Napisano

Nie, już ok. Poprostu od wczoraj byłem zalogowany i dlatego nie działały, wystarczyło się przelogować, sorki.

Napisano (edytowane)

Skrypt wygląda na prawidłowy, podaj nick i uni.

Podobnie jak w innym zgłoszonym temacie, cała ta gałąź była do poprawy, błąd poprawiony.

Alwego / U6.

Trzeba pisac maila aby odzyskać brakujące nagrody czy jak to wygląda?

Edytowane przez Alwego
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Odkopuję, bo o ile dobrze rozumiem polecenie Co najmniej raz znajdź na ekspedycji każdego oficera. to powinienem każdego oficera (geolog, admirał itd.) znaleźć co najmniej raz. A ja znalazłem jak dotąd tylko jednego oficera - konstruktora, i to tylko raz, a kiedy kliknąłem w 'Sprawdź' dostałem dodatkowy slot. Więc albo ja źle to rozumiem, albo coś źle się zlicza, albo trzeba może skasować 'każdego'. :P

Napisano

to z historii lotów która już dawno została wprowadzona zlicza i widocznie już magazyniera, geologa i naukowca znalazłeś kiedyś teraz tylko konstruktora było znaleść i zadanie zaliczyłeś

chyba że jest faktycznie błąd ale to już do Deusa

Napisano (edytowane)

to z historii lotów która już dawno została wprowadzona zlicza i widocznie już magazyniera, geologa i naukowca znalazłeś kiedyś teraz tylko konstruktora było znaleść i zadanie zaliczyłeś

chyba że jest faktycznie błąd ale to już do Deusa

Właśnie jestem na 99% pewien, że wcześniej żaden oficer nie był znaleziony.

Edytowane przez Umcyk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.