Alwego Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 5. Dodatkowy slot ekspedycji na 7 dni. Co najmniej raz znajdź na ekspedycji każdego oficera. Zadanie wykonane ale nagrody brak - sloty mi się kończą 17.08 (Uni6).Zadanie chyba robiłem, nim zaczeło wypłacać mi surówkę i może to stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Skrypt wygląda na prawidłowy, podaj nick i uni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 deus, mi nic nie działa, warning mi jakiś wyskakuje na każdym uni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Error był tylko w jeden gałęzi, która jest sporo oddalona od tej. Albo nadal Ci wszystko nie działa, wtedy naciśnij "Zapisz się do zadań" albo robisz nie potrezbny zamęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nie, już ok. Poprostu od wczoraj byłem zalogowany i dlatego nie działały, wystarczyło się przelogować, sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 u mnie pojawia sie podobny błąd, do zadań już sie zapisałem, zadanie wykonane ale w sklepie:Dodatkowy slot ekspedycji: nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Podobnie jak w innym zgłoszonym temacie, cała ta gałąź była do poprawy, błąd poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Skrypt wygląda na prawidłowy, podaj nick i uni.Podobnie jak w innym zgłoszonym temacie, cała ta gałąź była do poprawy, błąd poprawiony. Alwego / U6.Trzeba pisac maila aby odzyskać brakujące nagrody czy jak to wygląda? Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Alwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Z każdym zwrotem czegokolwiek trzeba napisać podanie o zwrot na ogamtest@gmail.com zgodnie ze wzorem:http://forum.ogam.online/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umcyk Napisano 13 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Odkopuję, bo o ile dobrze rozumiem polecenie Co najmniej raz znajdź na ekspedycji każdego oficera. to powinienem każdego oficera (geolog, admirał itd.) znaleźć co najmniej raz. A ja znalazłem jak dotąd tylko jednego oficera - konstruktora, i to tylko raz, a kiedy kliknąłem w 'Sprawdź' dostałem dodatkowy slot. Więc albo ja źle to rozumiem, albo coś źle się zlicza, albo trzeba może skasować 'każdego'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 to z historii lotów która już dawno została wprowadzona zlicza i widocznie już magazyniera, geologa i naukowca znalazłeś kiedyś teraz tylko konstruktora było znaleść i zadanie zaliczyłeś chyba że jest faktycznie błąd ale to już do Deusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umcyk Napisano 14 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) to z historii lotów która już dawno została wprowadzona zlicza i widocznie już magazyniera, geologa i naukowca znalazłeś kiedyś teraz tylko konstruktora było znaleść i zadanie zaliczyłeś chyba że jest faktycznie błąd ale to już do DeusaWłaśnie jestem na 99% pewien, że wcześniej żaden oficer nie był znaleziony. Edytowane 14 Września 2012 przez Umcyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi