adiif1 Napisano 9 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam serdecznie jestem nowym graczem ogam.online wszystko jest świetnie lecz denerwuje mnie jeden malutki błąd otóż po wejściu w Pozycję wyskakuje mi taki komunikat Not Found The requested URL /galaxy.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at uni6.ogam.online Port 80 Dziękuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) jest to błąd dotyczący m. in. braku numeru sesji w tym linku i jeszcze innej zmiennej.błąd ten jest również przy raportach z ataku / obrony przed rakietami międzyplanetarnymi. // (+) - odkryłeś nową tajemnicę ogam, której nikt wcześniej nie odkrył Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 W jakim raporcie jest ten błąd ? Z raportu RMP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 w podgladzienadole gdzie masz srednice i temp planetysa tez kordy i po ich kliknieciu włąsnie to wyskakuje : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 W jakim raporcie jest ten błąd ? Z raportu RMP ?tak, w raporcie z ataku rakietami międzyplanetarnymi i obrony przed nimi również nie ma sesji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 odświeżam - oba błędy dalej są:w podglądzie,i w raporcie ataku/obrony przed rakietami. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/lv/p8/ud/dywjqv.jpghttp://screenshu.com/static/uploads/temporary/5l/rp/lp/fsyn3q.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi