Uter Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Czy będzie taka możliwość żeby można było przejmować konta ponad 1 bln pkt.Bardzo to by się przydało na starszych uni ponieważ na u2,u3 jest sporo kont nieaktywnych, które posiadają więcej niż 1 bln pkt.? Oczywiście cenę za takie konta można podnieść np. 30 może 40 zl. cenę można ustalić! (oczywiście nie popieram podnoszenia ceny)24 zł za konto wystarczy!!!!!!!!!!!!!!!Tak to by też było więcej flot uni by odżyło i w ogóle by było lepiej same plusy z tego płyną i także $$$ Wiem,że jest teraz sporo pracy przy zadnich jakiś skryptach,ale przypominam żeby o tym pomyśleć. Kto jest za niech sie wypowie Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez Uter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AL-JA5eeRA Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ja jestem za ale po co podwyzszac cene - to jest jedyna opcja dla mnie bez sensu bo nie kazdemu sie widzi wydac 50 dych na gierke Uter dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uter Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No masz racje,ale wątpię żeby deus się zgodził na tą samą cenę za konto 5 bln pkt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) ale co mu po nieaktywnym koncie które ma tyle pkt ? nic. a tak to chociaż by miał te 20zł + ewentualni oficerowie i surka.więc pomysł popieram, ale bez podnoszenia ceny. Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez spieriz chudinhoRKO i Uter dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ja również popieram !!!Kto ma nosa lub farta ma lepsze konto ! I NIE POWINNO BYĆ droższe już lepiej niech kupi astaty i konto rozwija chudinhoRKO i Uter dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Temat z ta sprawa zakladalem z rok temu, deusx do tej pory nic z tym nie zrobil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi