Neriel Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Zapodaję kalkulator czasu badań, który na własne potrzeby zrobiłem w godzinkę i był bardzo pomocny.Wpisujemy sumę labków, posiadane bonusy, posiadane poziomy badań oraz poziomy na które chcemy wybrane badania mieć. Obok pokaże się czas dla poszczególnych badań oraz wyżej łączny czas wszystkich badań.Można dodać do przydatnych programów czy gdzie tam. http://speedy.sh/FTZnX/Czas-badan.xls@EDITPoprawka - technologia laserowa miała nieprawidłowy czas. Nie zauważyłem jak testowałem Edytowane 3 Lutego 2013 przez Neriel ZaiThu, deusx, KarolRadom i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broti123 Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 pobrałem ten kalkulator i otworzyłem go w "Microsoft Excel Viewer" ale nie moge nic wpisać w pole jak to odblokowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie ma żadnych blokad, więc to nie wina arkusza. W sygnie jest mój kalkulator już z czasem badań. Wymagany jest tylko Framework 4.0. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broti123 Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 OMG jaki framework ? żeby wpisać coś w kolumne trzeba ściągac ....... jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 tak broti, czasami wooden pc potrzebuje kilku aktualizacji, wiec polecam sie posłuchać lub po prostu nie siać ironią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZaiThu Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Prosiłbym o reupload pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 dobre dobre !masz ode mnie browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurosaki-Dono Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 reupload można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 W mojej sygnie masz link do kalkulatora wyposażonego w tę opcję.Ale że to żaden problem to xls-owy też zapodam.http://speedy.sh/VZ6SW/Czas-badan.xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi