EeRrOoRr Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam wszytskich gram na uni 6 od miesiaca i widze ze jest tylko jeden problem nikt nie gra flota tylko eko nie mowie o sojuszu (ss) pozdrawiam i dlatego duzo osob rezygnuje z gry w ogame.net a czemu nikt nie gra bo sojusz w noc potrafi rozwalic 20 monow i zniszczyc kazda flote wiec po co tu grac flota? moja propozycja jest taka zeby GS Gwiazda Śmierci nie niszczyla ksiezyca( moona) i mysle ze wtedy duzo wiecej osob bedzie gralo flota to jest tylko moja propozycja moze sie podobac moze i nie pomyslcie i napiszcie co myslicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 mysle ze wtedy duzo wiecej osob bedzie gralo flotaMoże tak może nie. Będzie trudniej ją trafić (bo tylko jak ktoś ją zapomni), ale nikt nie będzie czekał aż ktoś ją zostawi. Niszczenie moonów to główny aspekt gry i nie można tego od tak wyrzucić z gry, bo wtedy straci sens.Sądząc po zmianach w tym roku (zmiany z moonami), wątpię by ten pomysł przeszedł, bo coś musi księżyce niszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Proponujesz rozwiązanie, które całkowicie zabije sens gry na ogam.online Dla mnie to pomysł, który można porównać z całkowitym zakazem latania spieriz i Dragonslayer dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Gwiazda Śmierci nie niszczyła moona..?http://s.redefine.pl/dcs/o2/redefine/poszkole_user_page/22/22397521/avatar_110x110_1296076020.jpg od tego ona jest. i powiedz mi, po co komu flota, skoro tylko wysyła ją na fs?gdyby GŚ nie niszczyły moonów to by były statystyki pełne flot, tylko że 60% osób w statystykach ma flotę tylko po to, żeby się nią pochwalić i wysłać na kilkudniowy fs : /duże nie dla pomysłu.całkowity bezsens.wtedy do gry nie trzeba by było żadnych umiejętności, bo po prostu coś stoi to lecisz, zero wyliczeń itd. : / hhsnake0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Już pisałem nie raz czemu nie ma flot, a że jeden sojusz wszystkich kosi to efekt zebrania garstki ludzi, którym obecny stan gry odpowiada.10 na 2000 to jednak niezbyt zadowalająca liczba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Już pisałem nie raz czemu nie ma flotto weź jeszcze raz napisz, bo nie pamiętam co takiego pisałeś. albo zapodaj jakiś link. proponuję również zerknąć na ten post i kilka niżej:http://forum.ogam.online/topic/12173-livemylife-ss-vs-shiron20-219539015/#entry90984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EeRrOoRr Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 a co to jest za sens jak masz np flote top10 wysylasz fsa o godzienie 1 w nocy idziesz rao do pracy wracasz o 16 fs wraca o 18 patrzysz nie masz mownow zawracasz Stacjonuj i tak juz nie masz flote to jest tylko moj pomysl moze sie podobac moze nie jak juz pisalem i piscie sobie co chcecie ale sie smiejscie sie z tego bo smieszne jest to ze teraz gra polega tylko na tym zeby wejsc do banku wplacic surowce i pozniej jakis budynek sobie postawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 no to też sobie zbierzcie ekipe 10 osób, wstańcie sobie o 6 rano jak my nie jeden raz i rozwalcie kogoś... w czym problem.. ? : /i co by się zmieniło, gdyby nie niszczyć moonów?byście tylko floty wysyłali na fs, tak samo jak teraz to robi większość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toy Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 GS musi niszczyć księżyc ale można to ograniczyć do 1 księżyca na dobę - wtedy miałoby to sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 wczoraj wpadłem na pewien pomysł jak polepszyć ilość flot jak i ich utrzymanie przez graczy, ale stwierdziłem, że to idiotyczny pomysł.patrząc na to co piszecie tutaj, chyba go napiszę wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 toy, nawet jeśli to ograniczenia nie są mile widziane.Grasz sobie grasz i się okazuje, że czegoś nie możesz zrobić, mimo że jesteś w stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 To sie grać nauczcie a nie płaczecie, że wam moony zdejmują. Tak trudno wstać w nocy i zawrócić fs'a przed strąceniem tego moona? Zawrócone stacjonuj jest niewidzialne, możecie blokować sloty jak już macie pewność, że jesteście wyliczeni, dali wam możliwość robienia sobie moonów a i to nadal mało lol.Jest multum możliwości i pamiętaj jedno kolego Error, na każdego kozaka znajdzie się grzybiarz tak jak to udowodniła Pani Leon na u5 :-) Cała ta niby "topka" super złomiarzy praktycznie była zapakowana w recki jak mnie pamięć nie myli, na kilku cwaniaków nie potrzeba wielu, fakt jest taki, że tych graczy już prawie niema, albo jeżeli są to po prostu im się nie chce, bo fakt faktem jest to multum czasu zmarnowanego przed monitorem, ale z pewnością niedługo znajdzie się jeden "fanatyk", który się zaprze i wam te uciśnione uni zwolni Też gram flotą, niby czuje się w tym dobrze, ale wiem że co ma początek ma i koniec, na mnie również znajdzie się pros, a nawet nie musi ktoś być ogarniętym, wystarczy, że poświęci trochę więcej czasu i pasji na to wszystko niż ja i już będę fruwał, ale chyba tylko UT żeby odbić straconą flotę hehehe. Pozdro i trochę samozaparcia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Falanga jeszcze jest za tania bo klikaja co niektórzy po 10godzin i zawrócone stacjonuj nic tu nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi