Darth Misiek Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Więc mam bardzo nie typową prośbę, a tym bardziej taką którą trudno jest nazwać Poszukuje pioseneki, lata zdaje mi sie 80-90', glos kobiecy przez cala piosenke(o ile mi cos nie umknelo) na poczatku nutka tak jakby wloska, jakies lekkie podrygiwanie instrumentow plus liryka, a pozniej lekka zmiana rytmu zmiana rytmu, gdzie glos liryki juz dominuje nad otoczka Wiem, ze zdanie praktycznie nie wykonalne, ale wczoraj wracajac do POlski jakos uslyszalem ta piosenke w radiu, myslalem, ze to bylo radio jedynka, jednak sie pomylilem, piosenka o ile dobrze mi sie zdaje leciala miedzy 2-3 godzina w nocy 27 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Track ID by Ci się przydał.. byś usłyszał gdzieś i sobie sprawdził. Mi nawet w otwartym kabriolecie rozpoznaje nutki z radia czy też ledwo słyszalne zza 2 pokoi Jeśli pamiętasz choćby kilka słów wpisz sobie w gugla dodając "Teksty piosenek" i powinno znaleźć. Edytowane 27 Lipca 2012 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Mam track ID, ale było mi zupełnie nie potrzebne, gdyż nazwa piosenki się wyświetlała na ekranie radia no tylko, że godzina tak jaka była, więc nawet zbytnio się nie skoncentrowałem i zapomniałem jaka googlowalem juz sporo, tylko ze jednak zle pamietalem slowa piosenki, bo nadal nie znalazlem ale sie nie poddaje, szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi