toy Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mam pytanie. Mam planety w różnych galaktykach.Jakim cudem jeden gracz może przeskanować wszystkie moje planety w różnicach 0 sekund lub 1 sekundy ? Dostaję takie wiadomości - ok, ale troche mi to śmierdzi..... Dzięki za wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 proste skanuje linkami jest to dozwolene przez deusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 linkami pewnie, to dużo tłumaczenia, ale są legalne (narazie). Ale na wszelki wypadek można to sprawdzić bo to może byc bot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 już nawet był taki temat. http://forum.ogam.online/topic/10710-spieriz-spiegowanie-jak-to-jest-mozliwe/ Za pewne skanuje za pomocą linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toy Napisano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 No prosze wszystko się okazało jasne.... Głupie linki w htmlu można sobie napisać. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 masz na probe , ktos to zrobił ładnie : ) http://justpaste.it/hejter tylko nie naduzywaj zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Z linków w sek wszystkiego nie przeskanujesz bo wyskakuje to Flooding session - spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Z linków w sek wszystkiego nie przeskanujesz bo wyskakuje to Flooding session - spróbuj ponownie. flood jest na 0,3 sekundy, więc na sekundę możesz przeskanować 3 moony. a dokładniej, 10 moonów na 3 sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ale macie 100% pewności że to linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aktualnie używanie takich linków nie jest zabronione i można z nich korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi