mukawielki Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witam wszystkich, W linku obejrzycie mój 5 minutowy film amatorski przedstawiający bezrobotnych studentów, którzy w desperackim akcie napadają na bank:) miłego oglądania:) [media=] [/media] komentarze mile widziane:) PozdrawiamMateusz Kołodziejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 fajnie posklejane. ile prób robiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mukawielki Napisano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzięki:)Powiem tak, brałem udział w konkursie na scenariusz i miałem jeden miesiąc na zrealizowanie go:) problem był z miejscówką i aktorami. W tak krotkim czasie nie da się wszystkiego zapiąć na ostatni guzik. Farta miałem, że urząd miasta dąbrowy górniczej umożliwił mi nakręcenie filmu w weekend:D. Statystów miało być więcej, ale większość moich znajomych zajęta była w tym terminie:). Mimo to myślę, że nie jest źle jak na ogrom pracy zrealizowany w jeden miesiąc. Obecnie poszukuje do współpracy kogoś kto zna się na Blenderze bądź 3Dstuiomax. PozdrawiamMateusz K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Pierniczysz że w DG. Gdzie ten bank? Ja mam na Łącznej w Gołonogu bardziej doświadczonych aktorów bo to ludzie co na serio to robili xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mukawielki Napisano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 O tym mówie, miesiąc to na prawdę mało. Film był kręcony w Urzędzie Miasta dostałem pozwolenie od prezydenta;). Na aktorów już nie było czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) ale mi chodziło o próby nagraniowe, w sensie ile razy powtarzaliście te same sceny, np wchodzenie do banku itd. no chyba że jesteście tacy genialni, że za 1-szym razem wam wszystko wyszło. ale to i tak kamerzystów by było widać, więc musiało być co najmniej kilka nagrań Edytowane 26 Lipca 2012 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mukawielki Napisano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Przy kluczowych scenach było sporo dubli:) Nie da się dokładnie określić ile;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi