Agakir Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 Witam, miałbym pytanie. Dlaczego naukowiec zakupiony czy znaleziony na ekspedycji nie skraca badania które jest już w trakcie ? W taki sposób żadna to nagroda kiedy znajdziemy oficerka na ekspie.Tak już ma być czy można by to było zmienić ?
Winiu Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 musisz wykupić naukowca zanim włączysz badanie
pezet Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 to ja też podepnę się pod temat, gdzie można sprawdzić do kiedy aktywny jest dany oficer np. geolog? Bo chyba nie ma takiej opcji, przynajmniej ja nie widzę nigdzie - więc przydałoby się to zmienić
Helweter Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 sklep --> inne --> sprawdź moje pakiety pezet dodał reakcję 1
Paco Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 to ja też podepnę się pod temat, gdzie można sprawdzić do kiedy aktywny jest dany oficer np. geolog? Bo chyba nie ma takiej opcji, przynajmniej ja nie widzę nigdzie - więc przydałoby się to zmienić SKLEP====>INNE===>SPRAWDŹ MOJE PAKIETY (na dole) agr dodał reakcję 1
c2h5oh Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 Logiczne - nie wracasz do sklepu po rabat na towar za który już zapłaciłeś
Agakir Napisano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 Nie chodzi mi o kupno, tylko o to, że jeśli takiego naukowca znajde na ekspie, a badam jakieś badanie już od tygodnia, to tak naprawdę niepotrzebny mi ten naukowiec, żadna nagroda bo i tak nic nie da.
spieriz Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2012 no to Twój pech wtedy jest, skoro już masz coś włączone . tak jak wyżej napisane:Logiczne - nie wracasz do sklepu po rabat na towar za który już zapłaciłeś
Rekomendowane odpowiedzi