Agakir Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witam, miałbym pytanie. Dlaczego naukowiec zakupiony czy znaleziony na ekspedycji nie skraca badania które jest już w trakcie ? W taki sposób żadna to nagroda kiedy znajdziemy oficerka na ekspie.Tak już ma być czy można by to było zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 musisz wykupić naukowca zanim włączysz badanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezet Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 to ja też podepnę się pod temat, gdzie można sprawdzić do kiedy aktywny jest dany oficer np. geolog? Bo chyba nie ma takiej opcji, przynajmniej ja nie widzę nigdzie - więc przydałoby się to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 sklep --> inne --> sprawdź moje pakiety pezet dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezet Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziękuje, ale się schowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 to ja też podepnę się pod temat, gdzie można sprawdzić do kiedy aktywny jest dany oficer np. geolog? Bo chyba nie ma takiej opcji, przynajmniej ja nie widzę nigdzie - więc przydałoby się to zmienić SKLEP====>INNE===>SPRAWDŹ MOJE PAKIETY (na dole) agr dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Logiczne - nie wracasz do sklepu po rabat na towar za który już zapłaciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agakir Napisano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nie chodzi mi o kupno, tylko o to, że jeśli takiego naukowca znajde na ekspie, a badam jakieś badanie już od tygodnia, to tak naprawdę niepotrzebny mi ten naukowiec, żadna nagroda bo i tak nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 no to Twój pech wtedy jest, skoro już masz coś włączone . tak jak wyżej napisane:Logiczne - nie wracasz do sklepu po rabat na towar za który już zapłaciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agakir Napisano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Okk, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi