Drwal Napisano 22 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 No panowie kto się wybiera?Może jakieś wspólne piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 22 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ja oraz Marco z u6 wybieramy się na woodstock, będziemy na miejscu 2 sierpnia. Możesz zaklepać jakieś dobre miejsce na polu namiotowym Co do wspólnej oranżady to jestem otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agakir Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja będe od 1 sierpnia, ale tylko do 3, zaklepane miejsce już jest, ziomek siedzi tam już od jutra, po co tak wcześnie to ja nie wiem Jak coś mogę dać GG, nr tel czy coś, się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja z Marco pracuje w jednej firmie i razem jedziemy, z Drwalem wymieniłem się już numerami, ma nam miejsce na polu zaklepać.Będzie jedno miejsce w namiocie wolne gdyby ktoś noclegu potrzebował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Jak coś to ja też będę, nie wiem czy znacie mnie czy nie, to już inna sprawa, ale na ogamowy browarek mogę wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 E na woodstoku sie zna wszystkich. Ja już mam 6 za sobą tylko żona już mnie nie chce samego póscić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Drwal:Zabiore na woodstock nasionka które kiedyś Ci obiecałem Mam świeżutkie z czerwcowego zbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Może lepiej nie bierz nasion tylko same pąki:d DarkPassenger dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 tu akurat chodi o rosiczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 30 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wyjeżdzamy w środę o 17 Drwal jak dojedziemy zadzwonie do Ciebie i zgadamy się jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 życzę powodzenia w odnalezieniu się miłej imprezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 30 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja mam blisko ale nie jadę.Miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi