kamillu12 Napisano 19 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Chciałbym zgłosić ze przejmuje konto na U6 nick: oddamkonto a na starym koncie kamillu12 jutro załącze urlop ponieważ teraz leci flota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 19 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Nie lepiej by było zgłosić to bezpośrednio do SGO na danym uni, niż zakładać tu temat? Przez Ciebie sobie nadzieję zrobiłem, bo myślałem że ktoś fajne konto z uni 6 oddaje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Spieriz kazal założyć nowy temat A konto fajniutkie top 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 19 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 myślałem, że stare oddajesz, to powiedziałem żebyś założył temat... nie zrozumieliśmy się widocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Stare Top 300 kto takie by chciał To do kogo mam pisac ? hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 19 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 może ktoś by chciał. napisz zgłoszenie gry z jednego IP , będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Jeśli chcesz zgłosić przejęcie konta, napisz do któregoś z operatorów uniwersum i opisz dokładnie sytuację. Nie musisz robić tego z gry z jednego IP, wystarczy PW. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi