Helweter Napisano 19 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mam pytanie dotyczące tylko jednego punktu regulaminu. Mianowicie: 7. Zabrania się krókoterminowego (do 30 dni) oddawania kont innym użytkownikom. Czemu ma to zapobiegać ? btw. w zdaniu jest zjedzona literka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 19 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 myślę, że chodzi o to, że jak ktoś gdzieś tam wyjeżdża to ma wziąć urlop, żeby ktoś nie budował mu na jego koncie, czy coś w tym stylu...przynajmniej ja tak to rozumiem, sam nie wiem po co komu ten punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Tutaj chodzi oto, żeby konta nie były oddawane co chwile. Nie wiem skąd to, spieriz, wymyśliłeś. (Budowanie na koncie przez kogoś, podchodzi pod zasiadanie.)Czyli jak konto zostaje oddane, to nie może być ponownie przekazane w ciągu 30 dni. Gracz musi odczekać ten czas i dopiero wtedy można ponownie oddać/przekazać konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 ooo właśnie, zasiadanie o to mi chodziło, tylko zapomniałem o tym pojęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Trochę to dziwne. Załóżmy, że oddałem konto Spierizowi, Spieriz się rozmyślił po 14 dniach od przyjęcia konta. I teraz co ? Nie może przekazać konta dalej np Daggerowi ? Całkowicie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nie może, musi odczekać 30 dni, co w tym takiego dziwnego ? Ma to za zadanie zapobiec krótkiemu "oddawaniu" kont, czyli zamiast pójścia na urlop robienia "legalnego" zasiadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ja nadal nie rozumiem co za różnica czy oddam na 14 dni czy na 30 dni.Jak ktoś chce żeby konto stało bez urlopu to i tak to zrobi. Nie kolega z gry to inny kolega. Nie na tydzień to na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 To bym zaproponował zmianę tego punktu na taki:7. Jeżeli konto zostało przekazane to może wrócić do przekazującego dopiero po okresie 30 dni. Lub bardziej rygorystycznie:7. Jeżeli konto zostało przekazane to może wrócić do przekazującego dopiero po okresie 30 dni + 7 dni za każdego kolejnego właściciela. Jest szansa na taką zmianę ? Bo w takim przypadku mi się to głupie wydaje a tak w moim mniemaniu więcej sensu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Według mnie można dodać, że do właściciela może wrócić po 30 dniach, a przekazać można innej osobie po upływie 7-14 dni. Bo jak się komuś nie spodoba, to mógłby innemu oddać, ale jest też dobrze jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 7. Zabrania się krókoterminowego oddawania kont. Oddane konto może powrócić do pierwotnego właściciela do okresie minimum 30 dni, dla innego użytkownika 7 dni. Tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 I już jest dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi