Ninja Napisano 7 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 W Warszawie rozlosowano grupy eliminacyjne Euro 2012. 51 dru?yn powalczy o 14 miejsc. Zapewniony udzia? w mistrzostwach Starego Kontynentu maj? gospodarze - Polska i Ukraina. Ciekawie zapowiada si? rywalizacja w grupie C, w kt?rej wyst?pi a? trzech uczestnik?w tegorocznego mundialu - dru?yny S?owenii, Serbii i W?och. Kul? z napisem "Italy" wylosowa? Zbigniew Boniek. Dru?yna Hiszpanii, kt?ra broni tytu?u zdobytego w 2008 roku, zagra w grupie I. Zmierzy si? z Czechami, Szkocj?, Litw? i Liechtensteinem. Eliminacje rozpoczn? si? we wrze?niu 2010, a zako?cz? w listopadzie 2011 roku. Do turnieju fina?owego zakwalifikuje si? 14 zespo??w, do kt?rych do??cz? reprezentacje gospodarzy - Polski i Ukrainy. Grupa A: Grupa B: Grupa C:1. Niemcy 1. Rosja 1. W?ochy2. Turcja 2. S?owacja 2. Serbia3. Austria 3. Irlandia 3. Irlandia P?n.4. Belgia 4. Macedonia 4. S?owenia5. Kazachstan 5. Armenia 5. Estonia6. Azerbejd?an 6. Andora 6. Wyspy Owcze Grupa D: Grupa E: Grupa F:1. Francja 1. Holandia 1. Chorwacja2. Rumunia 2. Szwecja 2. Grecja3. BiH 3. Finlandia 3. Izrael4. Bia?oru? 4. W?gry 4. ?otwa5. Albania 5. Mo?dawia 5. Gruzja6. Luksemburg 6. San Marino 6. Malta Grupa G: Grupa H: Grupa I: 1. Anglia 1. Portugalia 1. Hiszpania2. Szwajcaria 2. Dania 2. Czechy3. Bu?garia 3. Norwegia 3. Szkocja4. Walia 4. Cypr 4. Litwa5. Czarnog?ra 5. Islandia 5. Liechtenstein Panowie co powiecie ? o grupach ? jak wam sie to widzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja Napisano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 wedlug mnie najciekawsza grupa to E - zawsze kibibowalem holandi ciekawy komentaz czyta?em w?asnei na portalu " Nie ma grupy smierci bo polacy nie graj? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sofly Napisano 7 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 ja tam ostatni? grupe wol? i pojedynki hiszpan?w z czechami b?dzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja Napisano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 czechy dostan? na moje oko z 3:1 jezeli chodzi o ten mecz jezeli o mnie chodzi to ciekawia mnie meczy Holandia Szwecja Finlandia mecze beda na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoLLa Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Mnie ciekawi jak będzie grać Hiszpania, czy tak samo jak w RPA czy troszkę inaczej, w końcu Mistrzowie Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi