c2h5oh Napisano 18 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 jak podświetlicie logo banku w sklepie ogam np. ING po 20:00 to są podane godziny księgowania, tak więc nie każdy bank księguje 24/h więc jeżeli taki bank księgowanie zaczyna od 8:00 to kasa którą przelejesz np.o 3 w nocy, pojawi się na koncie Ogam dopiero rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Hm kupowalem pare razy po 10 - 15 astatow na prowizje itd to z ipko dochodzi od razu więc nie wiem skad ta dyskusja wogole :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 18 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ale przelewy z banku do tego samego banku w małych kwotach ida bez ksiegowania z tego co wiem.... i raczej to jest we wszystkich bankach... chyba ze z ciebie taki pro player ze walisz po 1000 zł , to wtedy niewiem jak to jest : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 hm, mam pytanie.. co ma czas księgowania przelewów do tego tematu ? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 18 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 hm, mam pytanie.. co ma czas księgowania przelewów do tego tematu ? -.- Co racja to racja, ja zacząłem i przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi