sofly Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 http://a-gen.ovh.org/index.php?go=show& ... ta&id=3072 Wersja poprawiona. Sd zmiejszone, ze stak?w zosta?y tylko lm i bombki . Od razu uprzedzam nie jest to kopia z ?adnej inej gry. Statek jako ca?os? jest moj? i tylko wy?acznie moja produkcj?. Poprawki wprowadzone dzieki graczom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pocikola Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 No i git Tech. ju? spe?niam wiec tylko czeka? odstawie sobie na jakie? 10KK w banku na to na pocz?tek:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 no. statek nie odbiega nie wiadomo jak od pozosta?ych wiec raczej nie grozi nam zalanie tych statk?w, a jedynie wprowadzanie tych jako dodatkowych do flot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weselka Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 hmm nawet ciekawy statek tylko jedna chyba malutka wada 40 godzin to nie za duzo ?i dlaczego gs zostaje najmocniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 czas budowy jest automatycznie generowany przez ten program do tworzenia projekt?w. Jednak?e tutaj na naszym serwerze to b?dzie duzo szybciej z racji ?e predko?? jest 100 x szybsza Poza tym dzi?ki nanita czas budowy i ta spadnie do o sekund Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pocikola Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Dlaczego G? najmocniejsza ? Bo co? to musi rozwali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 spokojnie narazie jest mega przepa?? mi?dzy niszczara a G? aurora ?ata ciut ta dziure mo?e nastepny statek b?diz ebardzo blisko gS a kolejny ju? ponad G? narazie nie potrzeba tkaich statk?w pzoa tym osobi?cie i uwa?am, ?e statek mocniejszy ni? gs jest przesada. sam ch?tnie widzia?bym statek w okolicach mi?dyz kr??kiem a panckiem taki konkurent ow lub mi?dzy ow a panckiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
weselka Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 eee osobiscie wolabym cos podobnego do gs ale szybsze mocniejsze i z duza ladownoscia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 weeseelka mia?y takie zadanie a narzekasz !! lepiej pomoz w ich rozwoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
weselka Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 ninja okis jak naprawie sobie gg to ci je podam i pomyslimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 ech gdyby mia? powsta? tkai statek to jego koszty by?y by dwukrotnie wi?ksze ni? gs ?eby by? du?o szybszy ni? gs pamietaj ze cechy statku s? proporcjonalne do koszt?w jego budowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 dobra dobra zarcik moje projekty by to zrobi?y Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofly Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 zapewne m?wisz o moich stadach wi?kszo?? graczy tutaj u?ywa ow niszczar i lm . ja przede wszystkim preferuje wypady pancki lm bo czekam na uaktywnienie SD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 nom wiem dla czego masz pancerniki tez preferuje ten tryb jezeli nie wejdzie zadna nowosc no ale tak czy siak wola? bym troche wiecej kombinacji ;PP 10:2:1 LM, OW , niszczarki i to jedyne kombinacje i wogole jak jest wiecej rodzajow statkow to trzeba dodbudowywac nowe jednostki jezeli sie ich nie ma zeby zzniszczyc cos jezeli ma sie nieliczna przewage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts