Gość Gal Anonim Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2012 Wiec czy dało by radę zdjąć mi bana na sb? nic aż tak złego nie zrobiłem! Obiecuje się poprawić i ogarnąć w 100% I taka sytuacja nie będzie nigdy miała miejsca. I opanuje moje słownictwo. Ze szczerego serca PRZEPRASZAM jeżeli kogoś uraziłem;) Cytuj
deusx Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 Z tego co pamiętam raz był unban, za co był drugi ban i do kogo ? Cytuj
Gość Gal Anonim Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 Ja unbana nie miałem, tylko dostałem na 24/h, a ja o tym nie wiedziałem i napisałem temat. A ten to drugi temat chyba użyłem wulgarnego słowa tylko raz i chyba go dostałem od Catalyst Cytuj
Dagger157 Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 A ten to drugi temat chyba użyłem wulgarnego słowa tylko raz i chyba go dostałem od CatalystBlokadę nałożyłem ja i nie chodziło o jedno wulgarne słowo, a kilka. I to jeszcze w mojej obecności. Ale dam unbana, bo już odsiedziałeś swoją karę (7+ dni).Pamiętaj, będę Ciebie obserwował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi