Gość Gal Anonim Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Jeżeli zgłosiłem grę z jednego IP bo wpłacałem surkę koledze, a później już nie wchodziłem na to kolegi konto to czy on może rozbić o mnie swoją flote oczywiście ze swojego kompa???? tzn akcje pożegnalna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 4 Ataki pożegnalne, czyli wysłanie floty na stratę do gracza silniejszego lub atak przez gracza silniejszego i brak reakcji ze strony użytkownika (umowa między użytkownikami) są zabronione i traktowane są jako push. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 ATI poczytaj regulamin4 Ataki pożegnalne, czyli wysłanie floty na stratę do gracza silniejszego lub atak przez gracza silniejszego i brak reakcji ze strony użytkownika (umowa między użytkownikami) są zabronione i traktowane są jako push. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 (edytowane) Dodam jeszcze:3 Zgłoszenie gry z jednego IP jest jednoznaczne z zakazem:1) Transportu surowców między zgłoszonymi kontami2) Wszelkich pożyczek między zgłoszonymi kontami3) Wzajemnych ataków na siebie (wyłączając próby moonowe). Edytowane 7 Lipca 2012 przez KarolRadom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi