spieriz Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witam,w chwili obecnej misja "niszcz" lecąca zarówno od nas jak i na nas ma jednakowy kolor.Jeżeli masowo się niszczy moony, jest jakaś akcja czy coś, musimy szybko odświeżać, to w podglądzie patrzymy tylko na kolor lecących lotów, jak nie widzimy czerwonego to uważamy że jest ok, bo sami moony niszczymy i to żółte (pomarańczowe czy jakie tam) to pewnie nasze jest. Moja propozycja jest taka, żeby zmienić kolor misji "niszcz" która leci na nas, na bardziej czerwony niż jest obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 czerwony moze nie bo juz jest jako atak wiec moze jakis niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 proponuję coś na pograniczu pomarańczowego i czerwonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) mi to pasuje przynajmniej bedzie cos widac moze taki kolorek jak ten tekst Edytowane 6 Lipca 2012 przez q4l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Może brązowy? Albo coś w odcieniach pomarańczowego. Bo jeśli są takie same kolory, to faktycznie można nie zauważyć niszczenia moona i bum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agakir Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Może coś takiego albo takiego ? To dużo roboty nie jest, a myślę, że przy tych prędkościach wiele pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 TAKI MOZE BYC ? #550000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 kazdy jest dobry byle roznil sie od tego jak wysylasz swoje gs'y na niszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi