spieriz Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 Witam,w chwili obecnej misja "niszcz" lecąca zarówno od nas jak i na nas ma jednakowy kolor.Jeżeli masowo się niszczy moony, jest jakaś akcja czy coś, musimy szybko odświeżać, to w podglądzie patrzymy tylko na kolor lecących lotów, jak nie widzimy czerwonego to uważamy że jest ok, bo sami moony niszczymy i to żółte (pomarańczowe czy jakie tam) to pewnie nasze jest. Moja propozycja jest taka, żeby zmienić kolor misji "niszcz" która leci na nas, na bardziej czerwony niż jest obecnie.
q4l Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 czerwony moze nie bo juz jest jako atak wiec moze jakis niebieski
spieriz Napisano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 proponuję coś na pograniczu pomarańczowego i czerwonego.
q4l Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) mi to pasuje przynajmniej bedzie cos widac moze taki kolorek jak ten tekst Edytowane 6 Lipca 2012 przez q4l
Dagger157 Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 Może brązowy? Albo coś w odcieniach pomarańczowego. Bo jeśli są takie same kolory, to faktycznie można nie zauważyć niszczenia moona i bum.
Agakir Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 Może coś takiego albo takiego ? To dużo roboty nie jest, a myślę, że przy tych prędkościach wiele pomoże
q4l Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 kazdy jest dobry byle roznil sie od tego jak wysylasz swoje gs'y na niszczenie
Rekomendowane odpowiedzi