Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam, bawi się ktoś w ASG ? lub interesuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ja posiadam L-96 sprężynowa, 2J mocy, kulkami 0,38g z 10m da się trafić w korek od butelki mam też kilka pistoletów sprężynowych lub na gaz, sprężynowe trochę już wysłużyły i 2/3 zepsute już, a z gazowych to mam cz-75, ale też już się zaczyna przycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ooo, widzę, że ktoś się bawi.Miałem okazję strzelać z tego sprzętu, sprężyna nie wiem jaka, ale zasięg był konkretny Ja raczej sprzęt typowo szturmowy Już mi się dużo przewinęło przez rączki. Strzelasz się cały czas? drużynę masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 drużyny nie mam, profesjonalnie tego nie robiłem, jedynie co z kumplami którzy też mieli ASG się zgadaliśmy w kilka osób i po lesie łaziliśmy, okulary mieliśmy + chusty, nawet fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No mi się to również podoba, ja z bratem na wyjazdy walę Ale już pełne oporządzenie mamy, hełmy, komniarki, kamizelki, kabury, ochraniacze, mundury itp.Pasja można powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 aha, no i bardzo dobrze myślałem, żeby na paintballa iść, ale niestety ekipy zebrać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ee tam, ja tego nie lubię, nie byłem co prawda ale jakoś to mi nie przypada do gustu ASG jak dla mnie najlepsze z tego rodzaju sportów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi