Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 Witam, bawi się ktoś w ASG ? lub interesuję Cytuj
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 ja posiadam L-96 sprężynowa, 2J mocy, kulkami 0,38g z 10m da się trafić w korek od butelki mam też kilka pistoletów sprężynowych lub na gaz, sprężynowe trochę już wysłużyły i 2/3 zepsute już, a z gazowych to mam cz-75, ale też już się zaczyna przycinać. Cytuj
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 ooo, widzę, że ktoś się bawi.Miałem okazję strzelać z tego sprzętu, sprężyna nie wiem jaka, ale zasięg był konkretny Ja raczej sprzęt typowo szturmowy Już mi się dużo przewinęło przez rączki. Strzelasz się cały czas? drużynę masz ? Cytuj
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 drużyny nie mam, profesjonalnie tego nie robiłem, jedynie co z kumplami którzy też mieli ASG się zgadaliśmy w kilka osób i po lesie łaziliśmy, okulary mieliśmy + chusty, nawet fajnie było Cytuj
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 No mi się to również podoba, ja z bratem na wyjazdy walę Ale już pełne oporządzenie mamy, hełmy, komniarki, kamizelki, kabury, ochraniacze, mundury itp.Pasja można powiedzieć Cytuj
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 aha, no i bardzo dobrze myślałem, żeby na paintballa iść, ale niestety ekipy zebrać nie mogę. Cytuj
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 ee tam, ja tego nie lubię, nie byłem co prawda ale jakoś to mi nie przypada do gustu ASG jak dla mnie najlepsze z tego rodzaju sportów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi