Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 Jeżeli ktoś lubi rock to polecam ! Jak dla mnie to każda piosenka to wypał why i spieriz dodali reakcje 2 Cytuj
why Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Już ciebie lubię Bardzo fajna piosenka, wpada w ucho:) dam ci plusika:) Edytowane 5 Lipca 2012 przez Why Knopers7 dodał reakcję 1 Cytuj
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 Haa Polecam wszystkie bez wyjątków, Swing life away why dodał reakcję 1 Cytuj
why Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 Zaraz pościągam:)Teraz będę słuchać rock'a Cytuj
budda13 Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) ja tam wole to [media=] [/media] albo to Edytowane 5 Lipca 2012 przez budda13 why i Knopers7 dodali reakcje 2 Cytuj
Darth Misiek Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 Jeśli chodzi o Rise Against, to myślę, że tutaj powinien się pojawić utwór Satelitte A tu coś co ode mnie:http://www.youtube.com/watch?v=9cwRT4-RyD0 Knopers7 i why dodali reakcje 2 Cytuj
Knopers7 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2012 Billy Talent też elegancko się słucha Rhapsody też polecam, mocniejsze troszkę, Nightwish Teledysk może nie jest taki fajny, ale muzyka i brzmienie się liczy Cytuj
Mafiu Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2012 (edytowane) knoopers masz wielkiego minusa Rise Against to nie jest zaden rock tylko hardcore punk Oczywiscie dodam , ze są bardzo ale to bardzo komercyjni Sprawdz kapele takie jak madball , agnostic front , terror , hatebreed ,sick of it all , biohazard , h2O.Tak jak mowilem rise against nie jest godnym sluchania zespołem pozdrawiam NYHC Edytowane 10 Października 2012 przez Mafiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi