Bumble Napisano 3 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 JAk w temacie oddam konto bo niechce mi się grać nikt mnie tu nie lubi i w ogole piernik się obraził bo bo zrobiłem mu chamska podstawke i w ogóle szkoda mi wakacji na gree http://screenshooter.net/1646738/ypdbimu na screenie pokazane co potrzebne planety w miare dobrze rozstawione jeszcze 3 do kolonizacji jak ktos chce pisać w grze na gg labo na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
why Napisano 3 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 ja chętnie wezme:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 3 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 bumble ja wezmę z chęcią bo chce pograć z kolegami na u6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszak Napisano 3 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja tez chcetni wezme koledzy graja i zaprosili mnie wlasnie z ogame;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 3 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 jesli jeszcze nie oddales mozesz pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Oddane Można zamknąć MIłej gry życzę nowemu właścicielowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi