Goldi Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 jak pewnie pare osób już zauważyło w grze pojawiła sie "historia lotów"w zaiązku z tym że tak już coś powstało nowego pod loty nie dałoby sie tam dołączyć może licznika ekspedycji także ? swego czasu pomysł był ale chyba gdzieś sie zawieruszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Będzie, na razie wersja robocza zawiera jak najmniej opcji i dodatków czy też stylizacji, aby dostrzec błędy. DarkPassenger dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 a takie jeszcze pytanko mam, bo widze że expy też dodałeś ale to tylko 1 dzień tam sie zawiera, czy nie dałoby rade tej historii dla expóz zrobić dłuższej, podobnie jak licznika ? żeby było na czas np miesiąc albo na ilość np 2k lotów ?czy to już jest w trakcie i będzie wrzucone ?oczywiście nie naciskam, zrób co masz zrobić, potem zadanka po niedzieli a reszte sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Można sobie notować te wyniki jak ktoś potrzebuje dłuższe.Przydałoby się jednak, bo np. chciałem o ~1 sprawdzić wyniki wczorajsze, a o 1 już był kolejny dzień i tamte znikły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Przydałoby się jednak, bo np. chciałem o ~1 sprawdzić wyniki wczorajsze, a o 1 już był kolejny dzień i tamte znikłyno właśnie z tego względu chce, bo jeśli chodzi o dłuższe notowania to sobie średnio co 4 dni z wiadomości spisuje (bo co 5 dni znikają, a dokładniej po 5 dniach).a jeśliby doszły dłuższe, np 30 dniowe notowania chociażby expów to moznaby automatycznie tabelke dodać która zlicza całość i wtedy raz na miesiąc by sie spisywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi