faziee Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 proszę mi wytłumaczyć dlaczego wczoraj gracz Valhalla nie zgarnął bana mimo że na SB napisał do mnie że jestem idiotą (jeszcze tam była przyprawa do tego słowa na końcu). A ja dostaje bana za "ciągnij lachę" Gdy dany gracz to napisał na SB był aktywny KarolRadom Catalyst oraz Dagger, Zgłaszałem ale jakoś nikt się tym nie przejął (proszę o przejrzenie archiwum SB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Czy Administracja śledzi wpisy na SB 24/h ? Zrób screeny i zgłoś to do odpowiedniej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 blablabla, masz scr? bo chetnie sam zobacze, bo jakos nie pamietam, zebym tak napisal chociaz z sentencja sie zgodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Nie mam screena ale proszę o sprawdzenie archiwum SB ( ja tam nie mam dostępu ) Myślę ze robienie SS było zbędne, w końcu na SB było 2 adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 przejrzyjmy lepiej Twoje wiadomosci prywatne w grze, tam to dopiero byloby w czym przebierac <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 W jakich godzinach to było mniej więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ja w takim czy innym razie chce screena na dowod najpredzej wyrwane z kontekstu, bo przeciez kazdy sposob dobry zeby zaszkodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiadomosci prywatne sa kulturalne do czasu gdy ktoś mnie nie podirytuje avatar byl pierwszym takim wybrykiem, i tak mialem urlop zalaczac wiec wolalem sobie cos napisac @ to było przedwczoraj w godzinach wieczornych* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ty i kultura to tak jak woda i ogien;d wybrykow pewno bylo wiecej, co ? :> tylko zgloszen nie bylo?: > a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Czy to nie był czasem gracz Marco? Fazi, pisałeś do mnie, żeby dostał bana, ale to słowo nie kwalifikowało się na blokadę, a na warna. Nie każdy operator/admin postępuje tak samo. W grze warna nie dostaniesz, tylko bana możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 a co to za roznica czy Valhala czy Marco, zbanowac valhale najlepiej;d w koncu nie lubie go, wiec co mi tam;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Przeleciałem 7 stron archiwum i nie ma takiego wpisu od Valhala /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi