DiabelTasmanski Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Liczę że przejmie je jakaś doświadczona osoba z portfelem Eko około 1,8 bln deu wydobycia Top 6. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HannibaL Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ja zgłaszam sie po konto ale bez grubego portfela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ja rowniez jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djziomek Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Portfel może bd gruby jak w sezonie wyjdzie to co planuje Jak co zgłaszam swoją kandydaturę (na prezydenta ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimar Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tasiek w razie w ja rezerwuje to konto także nie oddawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oneee Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Chetnie przejme doswiadczenie jest. st sj sa i portfel tez xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 siemanko chetnie sie zaopiekuje kontem generalnie nie mam pekatego portfela ale kontem bym sie zaopiekowal jak cos poprosze pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominosS Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Chętnie przejmę konto. Gram na tym ogame nie długo ale grałem na zwykłym to doswiadczenie mam Mam sporo kasy wydane w tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodsucher Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 A też się wpiszę, a co.swoje oddąłbym wtedy bracholowi.Pozdrawiam,blood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Oddane. Kłódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi