AisheN Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 SiemaMoim pomysłem jest przeniesienie zadania w/w. Jest one o wiele cięższe w porównaniu np. do zadania 47. Można by go wsadzić np. w miejsce 49. Wg mnie zadania powinno być poukładane mniej więcej z poziomem trudności ich wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 nie tylko te zadanie by sie przydalo przeniesc : )bo sporo trudniejszych jest na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziomekf Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mi tam wszystko odpowiada, ewentualnie jeśli zadanie jest takie trudne można by zwiększyć nieco nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 a jakie ci to trudnosci robi wrzucasz do labka i czekasz pare tygodni az sie zrobi i cala filozofia dobrze jest tak jak teraz trzeba sie pomeczyc zeby isc dalej najpierw to zadanie a nastepne tez bedzie trudne zeby zebrac 100k trytu ciekawe jak bys je wykonal bez poprzedniego zadania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 A od kiedy bez 25 PTE nie da się zebrać trytu? Po za tym Dalsze zadania są prostsze, więc powinny być one wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 a i tak potem bedzie placz ze to jest trudne niech jest jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 i znowu to samo sie pojawia.... badaj, badaj chłopie to PTE, przyda sie później.bo za chwile będzie narzekanie że 22 PTE masz, nie robisz wyżej bo sytuacja nie zmusza jeszcze ale 100k trytu Cie blokuje bo to dużo a przy tym PTE nie leci tyle ile trzeba i długo i źle i be.... będą (@Deus: niedługo ?) nowe zadania, podzielone na typy zadań (badania, eko, flota osobno) to najwyżej wtedy przestanie Cie blokować to zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominosS Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 No ja na nim już siedze miech. Musze je zrobić bo dalej nie rusze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ltg Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 oczywiscie, ze aktualna lista zadan nie jest ulozona zbyt fortunnieza pol godziny wbije trzecia z militarnych technologii na 25 poziom, od tygodnia sie z tym mecze. i dostane za to grosze.warunki do wykonania zadan 34-37 juz spelniam, teraz tylko poczekac do konca badan i odebrac nagrody kilkakrotnie wyzsze niz za zadania 32 i 33.surowce, ktore dostane wladuje w laboratoria, mysle, ze (dodajac to, co chomikuje w banku od dawna) rozwine o 2 poziomy wszystkie laboratoria, co i tak niewiele mi da, bo wg moich dosc luznych szacunkow, pte z 20 na 25 bede rozwijal miesiac. za co znow dostane srednio atrakcyjna nagrode w postaci paliwa wystarczajacego na pare godzin farmingu.i znowu: zadania 40-47 albo mam 'zaliczone' juz teraz, albo zalicze je za pare dni (np. falanga na 16 lvl), a nagrody za nie sa niewspolmiernie wysokie w porownaniu do trudnosci (czy raczej czasochlonnosci). a jesli chodzi o zadanie z trytem - przeciez je mozna przeniesc razem z pte o kilkanascie pozycji w gore. mam nadzieje, ze nie zostanie to uznane za zbytnie ulatwienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 nowe zadania będą na uniwersach pod koniec tygodnia, więc jakiekolwiek modyfikacje obecnych zadań są bezsensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 nowe zadania będą na uniwersach pod koniec tygodnia, więc jakiekolwiek modyfikacje obecnych zadań są bezsensowne. http://1.bp.blogspot.com/-9KwYaTGeF_E/Teoup6kk-LI/AAAAAAAAAdA/DbsLc_o7JpQ/s1600/no+shit+sherlock+2.jpg A co do tematu pierdziel te zadania wejdą nowe wtedy sobie odkujesz, bez sensu jechać wg nich i tworzyć konto, bo często z tego więcej strat jak zysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi