Knopers7 Napisano 24 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Witam wszystkich! Dawid Jan Maksymilian Wiek 19 lat, Kraków WAKACJE ! Uni 6, od niedawna gram tutaj, jakoś leci powoli, w sumie nie jestem tak dobrze wtajemniczony w gry tego typu, ale nigdy nie jest za późno. Pozdrawiam ! Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Knopers7 Cytuj
zdzisLG Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwca 2012 Witamy serdecznie.. w sumie nie jestem tak dobrze wtajemniczony w gry tego typu,Na forum znajdziesz wszelkiego rodzaju poradniki, jak również pamiętaj ,ze SGO zawsze służą wszelka pomocą.. Cytuj
KarolRadom Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwca 2012 Witam, w razie problemów możesz zadawać pytania na forum lub pw do mnie w grze Życzę udanej gry i wielu ST Pozdrawiam,Karol Cytuj
Bumble Napisano 25 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwca 2012 Siemka Ty mowisz Krk ? a gdzie dokładniej ? Cytuj
Knopers7 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Czerwca 2012 Opatkowice, Prokocim, Borek Fałęcki W tych miejscach bywam najczęściej Dzięki za powitanie, już dużo informacji znalazłem przydatnych Cytuj
Bumble Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2012 Mowisz Borek Jak do szkol chodziłem byłem tam codziennie Moze kiedyś cię spotkam Cytuj
NotEnough Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Jaki ten świat mały , też tam bywam dosyć często , więc się miej na baczności I witamy Oczywiście Cytuj
Knopers7 Napisano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2012 To libację proponuję Hah, też tam do gim chodziłem swego czasu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi