pasza Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Którą pozycje wkońcu najlepiej kolonizować 7 aby miec 400+ pól czy 14 aby miec wiecej deuteru. Przeczytałem pare tematów i juz sam nie wiem. I na czym polega ten update w ktorym starsi gracze mieli jakies plusy jak byli na 14 pozycjach.Jesli jest taki temat to sry ale ja go nie mogłem znaleźć, proszę po szybką odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 http://forum.ogam.online/topic/11574-planety-wielkosctemperatura/Przeczytaj i sobie pomyśl, które są najbardziej opłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 dzieki troche pomogło ale dalej nie wiem czy stawiac na 7 aby miec najwięcej pól czy raczej ważniejsza jest temperatura czyli w tym wypadku 13 poz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Temp ważniejsza, ale żeby na 13 się zmieścić musiałbyś dokupić co najmniej 4x5 pól do planety, co przy 20 planetach da 80 pakietów (a wiec 80 astatów).Jeśli nie masz na to kasy to lataj na 10. Min. 260 pól oraz co najwyżej -60°C minimalnej temperatury i jakoś upchniesz wszystko.Na 7-9 nie ma co, bo później będzie jak u wielu, że kolonie kasują i punkty tracą, bo się obudzili, że jednak lepiej zimne. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 jesli chcesz przeznaczyc na to kilka zl, to zajmuj te male i baardzo zimne. ja mam takie srednie pod wzgl. wielkosci i temp. i zaluje, bo jestem na tym poziomie w plecy o jakies 100kk deuteru na godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi