Revenge ツ Napisano 21 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam , Moją propozycją jest zwiększenie limitu wysyłanych surowców . Chodzi o to że starsze uni 1-4 mają nadal 3.000.000.000.000 limit surowcowy , jak wiadomo 3 bln na tych uni dla przeciętnego gracza jest to pikuś ... Moją propozycją jest zwiększenie tego limitu na Uniwersach 1-4 do np 10bln . Wtedy to też poprawiło by moim zdaniem ilośc osob na danym Uni poniewaz przykładowo jak ktoś ma kolege na innym uni i chce pograc z nim no to ta osoba się na starszym uni tak odrazu nie rozwinie i nie bedzie chciała grac , a jeśli jego kolega wyśle mu te 10 bln no to na cos mu starczy i dzięki temu będzie więcej ludzi (moim zdaniem) na starych universach . To tylko taka propozycja Komentujcie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 21 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 3kkkk deuteru dla nowego gracza to bardzo dużo surowca. Moim zdaniem nie należy zwiększać limitu, aby uniknąć "patologicznych" sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 21 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 3bln deuteru to mało?! Bez przesady. Spokojnie starczy dla nowego gracza, aby rozwinął kopalnie i eko pierwszego dnia, a następnego można znowu dosłać 3bln. i ma już wydobycie na niezłym poziomie.Jestem przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 21 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie ma sensu bo dla nowego gracza 3bln deu to nawet za dużo Dla lepszego gracza nie trzeba wysyłać więc nie ma po co zwiększać limitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 21 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pomysł bez sensu. 3bln wody jest wystarczającym limitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi