Arsenalista Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam serdecznie, grałem z kumplem po długiej przerwie od oryginalnego ogame, jednak on dostał złoma, a ja nie mam motywacji grać samemu oraz gra przerasta mój bagaż wolnego czasu. Fajnie, że wszystko szybko się buduje, ale uznałem, że zbyt dużo wolnego czasu to kosztuje. Nie chcę aby konto się marnowało, więc szukam jakiegoś maniaka, który wie co i jak. Konto jest zadbane, posiada flote w top70, obrony nie ma, bo najlepszą obroną jest atak. Wszystkie planety mają po +400pól, a jest ich podajrze 8(większość wysoko rozwinięta). Konto, obecnie jest w TOP300. Zainteresowanych proszę o uzasadnione posty, popartę najlepiej doświadczeniem.Osobiście mógłbym z tym kontem ogarnąć uni6, ale wole ten czas spędzić na odpoczywaniu lub grillowaniu ze znajomymi. PEACE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Siemka, ile planet ma konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsenalista Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Miliard. Czytanie nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PartyHard Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) chetnie przejme wiecej informacji wysłałem Ci napw Edytowane 14 Czerwca 2012 przez PartyHard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja wezmęGram na u4 pod nickiem KCB i w ST U4 masz moje ostatnie ST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi