Goldi Napisano 13 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 siema mam pytanie. czy msbn na 22 lvlu coś daje ?bo 21 łączy wszystkie planetki a 22 lvl skraca coś sam od siebie jeszcze czy nie ? a jak tak to ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Masz wzory na czas badań w jakimś tam temacie. Podpięty chyba więc widać od razu.Nie ma tam w ogóle MSBN tylko suma labków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 aaa to wiem że suma ale sie zastanawiałem czy badanie wyżej coś daje, że jakaś premia będzie później czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 No to sam sobie odpowiedz.Co może dać 22 MSBN, skoro poziom MSBN nie jest brany pod uwagę w wzorze na czas badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 nic nie daje jeśli chodzi o realne korzyści w badaniach, ewentualnie doda Ci punkty do statystyk i możesz mieć rekorda Catalyst dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 rekorda właśnie straciłem, sojusznik mnie wygryzł, i sie zastanawiałem czy sie opłaca 22 badać żeby coś dostać + rekorda sobie odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi