Ninja Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 http://a-gen.ovh.org/index.php?go=show& ... ta&id=3071 Zobacz screen! po obliczeniach lekkich nic dodac nic uj?c zniwelowana w miare duzym spalaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 ?adnie pi?knie lecz jak na takie spalanie powinien on znale?? miejsce w koszu:) a teraz powa?nie nie przejdzie ze wzgl?du na ogromne spalanie a ma?a sil Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackDaniels Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 calkiem niezly , tylko spalanie za duze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 w?asnie nie chcia?em towrzyc statku :PP z podobnej ugameli )) to ma byc urozmaicenie do gry i wprowadzenie czegos nowego do taktyki zgodze sie w sumie z tym spalaniem bo i tak deuteru by? trudny w utrzymaniu zeby np 100 000 sztuk takiego statku przesadza?a losy bitwy ale tez bez przesady ;PP zeby nie by?o kazdego stac na budowe odrazu 100 000 i lot przez 10 gal to ma duzo lepsze osiagi tego statku?[/size] duze spalanie wytrzyma?osc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dramo Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Ninja, rozumiem ?e chcesz by? taki jak ja i stara? si? wprowadzi? co? do gry, ale..Technologia energetyczna(Poziom 18) -- po co taki du?y poziom? Na taki ma?y statek?Nap?d nadprzestrzenny(Poziom 14) -- cz?owieku, GS ma mniejsze wymagania, a ten statek jest od niego o niebo gorszy (ok 43x)Technologia bojowa(Poziom 20) -- whaaaaaaaat?! No ludzie, powiedzcie, op?aca si??Technologia bojowa ( Level 20 )Technologia bojowa ulepsza si?? ra?enia dzia?. Ka?dy nast?pny poziom tej technologi zwi?ksza moc si?y ra?enia o 10% warto?ci pocz?tkowej.Wymagane surowce: Metal: 838.860.800 Kryszta?: 209.715.200Czas budowy: 19h 12m 16s Stocznia(Poziom 22) -- nie wspominaj?c ?e GS potrzebuje 2x mniejszej stoczni, a jest od niego wi?kszy. Stocznia (Level 21) W stocznie powstaj? statki oraz systemy obronne,Kazdy kolejny poziom skraca czas budowy statk?w,zabezpiecze? obronnych. Wymagane surowce: Metal: 838.860.800 Kryszta?: 419.430.400 Deuter: 209.715.200 Czas budowy: 00h 00m 00s Zasadnicze pytanie:Po co takie bajeranckie techy? Chcesz mie? statek dla siebie tylko? --------------Ocena pomys?u: 8/10Ocena wykonania: 6/10Ocena technologi: 0/100.000.000.000--------------- Nie obra? si?, ale dla mnie to totalna kpina ten statek. Sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 nom jestes moim autorytetem naprawde lol bez kitu bajeranckie ) aby nad bojowa trzeba sie pomeczyc :PP ty sie z choinki urwales bo tak mi sie wydaje jak bys gra? w ogame.pl a pisa? na forum tej ugameli na ktorej jest wydobycie 95 i szybkosc 95 Statki ktore mamy sa zaprojektowane wiec ztad te bajeranckie techy i bajerancka stocznia urzywa nowszych technologi ) wyjasnienia a GS na starych czesciach bazuje:) to chcesz mozesz sie do mnie przeleciec GS :) czy GS czy induktory KTO POWIEDZIA? ZE MAJA BYC LEPSZE OD GS ??????? POWIEDZCIE LUDZIE OPLACA SIE BOJOWA ???????????? POWIEDZCIE ???? ) kazdy dobry gracz ma bojowa ochronna i opancerzenie wyrzej niz 20 poziom ;PP !!!!!!!!!!!!! w SKROCIE Technologia energetyczna(Poziom 18) -- po co taki du?y poziom? Na taki ma?y statek?Nap?d nadprzestrzenny(Poziom 14) -- cz?owieku, GS ma mniejsze wymagania, a ten statek jest od niego o niebo gorszy (ok 43x)Technologia bojowa(Poziom 20) -- whaaaaaaaat?! ad1 - skad wiesz ze ma?y nie podwa?em wymiar?w i cieszyc sie z ich zdobycia i ten statek ma byc lepszy od niszczycieli i pancernikow a nie wolnych GS ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackDaniels Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Ja sie tu z ninja zgodze , ten statek jest warty zainteresowania. najwyszy czas zeby urozmaicic ta gre wprowadzajac nowy statek i dzialo obronne. Jak gra bedzie ciekawsza to bedzie wiecej graczy przybywac i bedzie wiecej zabawy . Na dzien dzisiejszy graczy jest garstka, na tyle galaktyk ( to kpiny). Niema kogo farmic. Pom??my administracji rozbudowac ta gre i w jakis w spos?b ja rozreklamowac wsrod znajomych czy nawet nieprzyjacio? . Od paru dni k??cicie sie , jak przekupy na targu ( bez urazy) , kto ma lepszy pomysl na statek czy obrone. Ja wysuno?em pomysl na dzialo obronne (dzialo grawitonowe), tylko trzeba je dopracowac,( mogby ktos sie tym zajac, ja niestety nie mam na tyle czasu). Najlepszym rozwiazaniem jest zrobienie g?osowania wsr?d graczy czy chcemy statek i jaki . To samo dotyczy sie obrony. PS;Czym bardziej trudniej tym ciekawiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 jasne ten statek jest dobry jeszcze dok?adnie jakies drobne kwestie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Drobne?Beznadzieja.. tragedia, meksyk i kij wie co jeszcze.. Nie wyobra?am sobie statku, w kt?ry zainwestowa?em 1,4 kk mety , a on niszczy mi 2 OW o warto?ci 150k mety Pow?oka wcale nie jest taka dobra.. najzwyklejsza je?li nie s?absza.. 18 OW za t? sam? cen? ma 3700 50 LM? za 1,4 kk mety zrobi? ich 280 wi?c kosi? ich raczej nie bedzie ?adowno?? - NC Si?a ataku - 10k260 LM?w ma si?? 14k Poza tym do?c rzadki w?r?d du?ych statk?w brak deuteru w cenie..Tak wi?c statek w niczym nie jest dobry.. Dodam te?, ?e sam ju? miesi?ce temu wys?a?em bardzo dobre i poparte przez innych pomys?y, jednak chyba sie o nich zapomnia?o PS: ogranicz te emoty, bo jak widz? tw?j post to sie czyta? nie chcia?o nawet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 nikt ci nie kaze czytac tego to jest wersja wstepna wezme naprawde twoje uwagi do serca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Sorki za offtopa, ale czy ty czytasz tylko jak ci ka??? SD mo?na zmieni??.. nie .. no co ty? W ?yciu bym na to nie wpad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 nie mowie ze nie wiesz ze mozna zmienic sd a nie sugerujesz ze projekt jest do bani od poczatku az do konca moze popre ? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Jakbym lubi? jeszcze t? gr? to bym z ch?ci? doradzi?, ale po moim czasie sp?dzonym na robienie w?asnych statk?w i nie wprowadzeniu ich.. to po co si? m?czy? z kolejnymi?Jak kto? chce mog? wyja?ni? to i owo jak np. to, ?e LMy s? lepsze na OW ni? pancerki. PancerekKoszt: 170k mety10 pancernik?w zniszczy 15 OW ze strat? 2 pancernik?w za t? sam? cen? 340 LMstraty - 40 LM Zniszcz? max do 24 OW Wniosek - cena ta sama a LM niszcz? po?ow? wi?cej OW Obliczenia oparte o wyniki z SpeedSima uwzgl?dniaj?c SD Tak wi?c s?dz?, ?e zamiast tych kozackich statk?w za kolosalne ceny lepiej wymy?li? co?, co b?dzie si? w czym? specjalizowa?o, np. co? dobrego na kr?gi, chocia? na kr?gi do?? dobre s? OW, wi?c to tylko przyk?ad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 aha pomysle nad czyms takim dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Sory... ale nie psujcie klimatu tej gierki !!! Po co tu Indyki ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 nie musisz mi mowic bo chyba gra?em na tej ugameli :PP mia?em 800 k takich indykow w tamtej grze i by?em w top 25 wiec wiem jakie tam mia?y zastosowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts