WhoIam Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwca 2012 Dostrzegłem pewien błąd (przynajmniej u mnie on występuje), gdy wrzucam kolejke budowania na moonie np mając 31/36 pól klikam taką kolejkę np.fabryka robotówfabryka robotówfabryka robotówfabtyka robotówstacja księżycowa No i okej, fabryki się zbudują ale stacja znika z kolejki budowania(i nie została zbudowana), surowce które zostały wydane na nią nie zwracają się. Pare razy trafiło mi się też, że stacja już się budowała pare min. po czasie w którym powinna się zbudować wchodzę patrzę a ona nie zbudowana...tak jakby się to jakoś anulowało. Tak raczej nie powinno być, dzieje się to tylko ze stacją.
Dagger157 Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwca 2012 Było kilka tematów o tym.TEMAT 1 - TEMAT 2 - TEMAT 3Wystarczy przeszukać forum. To nie boli... Błąd jest podobno weryfikowany i spychany na dalszy plan przez ważniejsze błędy (i ulepszenia). Prostym sposobem jest budowanie stacji księżycowej na przedostatniej pozycji.
Rekomendowane odpowiedzi