deusx Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Widzieliście Windows 8 ? Teraz nie tylko możesz zobaczyć, ale i pobrać i zainstalować za darmo: http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-8/release-preview Ja zainstalowałem, na razie jest dość "dziwnie", nowy start, paręnaście dodatków od Microsoft, ogólnie myślę, że będzie hit (o ile nie będzie za dużo błędów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja korzystam od prawie dwóch lat z Linux'a i narazie nie planuje powrotu do windowsa(poza komputerem w pracy) Ostatnim Windowsem z którego korzystałem była Vista. Jestem ciekaw w którą stronę poszedł system z okienkami... P.S.Ogam działa na linux'ie bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja pozostaje na windows 7. Nie czuje potrzeby zmiany systemu, gdyz obecny w zupelnosci mi wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Mi winXP też wystarczał.. a teraz nie wyobrażam sobie powrotu z win7. Warto obejrzeć, czasami zmiany wychodzą na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Czasem, ale nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Dlatego nie trzeba ale warto. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 nooo kto nie ryzykuje nie zyskuje, jak.to sie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Mało intulizcyjne te dodatki win8 są, myślę, że to dopracują, bo czasem ciężko wyłączyć co kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ten system bardziej przypomina teraz Windows Phone 7 w telefonach Nokia niż jakąkolwiek poprzednią wersję na PC Wygląda dość nieźle.Deusx, wiesz coś więcej na jego temat? Przybliżona cena, data premiery w polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Cena ? Pewnie standardowo około 400, 500 zł będzie kosztował. Premiera ? Zapewne rok po wersji release. Ale żadnych oficjalnych sytuacji nie ma, albo ja niewystarczająco przeczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi